Follow us

Κληρώνει για τον χρόνο των εκλογών | Οι παράγοντες που θα κρίνουν την απόφαση Μητσοτάκη στο βουνό

Στο βουνό, τις ημέρες των γιορτών, θα λάβει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις αποφάσεις του για τον χρόνο που θα διεξαχθούν οι επόμενες εθνικές εκλογές.

MissBloom TEAM
μητσοτακης

Μπορεί να παίρνει την γνώμη όλων, αλλά στο τέλος ανεβαίνει στο βουνό και αποφασίζει μόνος.

Από μια ψηλή κορυφή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάρει την απόφαση για τον χρόνο των εκλογών μέσα στις γιορτές, με τους συνεργάτες του ωστόσο να δείχνουν χθες στις δηλώσεις τους το τέλος της 4ετίας ως τον χρόνο που θα στηθούν οι κάλπες.

"Θα φάμε το αρνάκι στο χωριό με ηρεμία", είπε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

"Έχουμε πολλή δουλειά ακόμη να κάνουμε, σας διαβεβαιώ ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε πλήρη εγρήγορση", είπε στην ίδια συνέντευξη, καταλήγοντας ότι ο ίδιος δεν θα πόνταρε ούτε ένα ευρώ στο ότι θα έχουμε εκλογές το αμέσως προσεχές διάστημα.

Στην ίδια γραμμή κινήθηκε και ο Θοδωρής Λιβάνιος, σε συζήτηση που είχε με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, για το πόσο έτοιμος είναι ο μηχανισμός για τις εκλογές. "Τα logistics δουλεύουν καλύτερα όταν ζεσταίνει ο καιρός", είπε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, δείχνοντας και αυτός με τον τρόπο του, μία ημερομηνία προς τα τέλη Απριλίου ακόμη και στις αρχές Μαίου. Εξάλλου, οι Πανελλαδικές εξετάσεις αρχίζουν στις 2 Ιουνίου, και μια διπλή εκλογική αναμέτρηση με την πρώτη κάλπη μετά το Πάσχα και τη δεύτερη τον Μάιο, δεν θα εμπόδιζε την εύρυθμη διεξαγωγή τους.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ