Follow us

Κάναμε τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα ψώνια μας στο νέο κατάστημα Lidl στον Νέο Κόσμο

Οι χριστουγεννιάτικες αγορές στο super market δεν ήταν ποτέ πιο ευχάριστη εμπειρία!

MissBloom TEAM
Lidl Hellas

Η αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές φτάνει στο τέλος της και οι πυρετώδεις ετοιμασίες για την πιο χαρμόσυνη εποχή του χρόνου έχουν κορυφωθεί. Όλο και κάποιο γιορτινό τραπέζι ή gathering θα μας βρει ως οικοδεσπότες αυτές τις μέρες και εμείς θα πρέπει να έχουμε προνοήσει για να προσφέρουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα ένα πλούσιο festive γεύμα που θα θυμούνται για πολλά χρόνια ακόμη. Και φυσικά η διαδρομή μας θα ξεκινήσει από τα ψώνια του super market που φέτος ειδικά θα αναδειχθούν ως μία από τις πιο άνετες και ευχάριστες εμπειρίες, χάρη στο νέο κατάστημα Lidl.

Εξυπηρετώντας πλέον και τους κατοίκους του Νέου Κόσμου αλλά και των γύρω περιοχών, το νέο κατάστημα Lidl άνοιξε τις πύλες του στο κοινό πάνω στην ώρα και εμείς ήμασταν εκεί για τα εγκαίνιά του, κάνοντάς του ένα πρώτο "test drive". Φτάνοντας, αντικρίσαμε ένα υπερσύγχρονο διώροφο κατάστημα μοντέρνας αρχιτεκτονικής (μάθαμε ότι πρόκειται για επένδυση 13,2 εκατ. ευρώ!) και -ευτυχώς- με υπεραρκετές διαθέσιμες θέσεις πάρκινγκ, υπόγειες και μη, που έκαναν την άφιξή μας ξεκούραστη.

Κάναμε τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα ψώνια μας στο νέο κατάστημα Lidl στον Νέο Κόσμο

Στη συνέχεια, μπαίνοντας μέσα και αρχίζοντας δειλά δειλά την εξερεύνηση των διαδρόμων αντικρίσαμε μία τεράστια ποικιλία ελληνικών προϊόντων υψηλής ποιότητας που μας άνοιξαν την όρεξη για πειραματισμό με πρωτότυπες ιδέες, γεύσεις και υλικά στα επερχόμενα γιορτινά και μη τραπέζια στο σπίτι.

Μάλιστα, είναι προφανές ότι η ανάδειξη της εντοπιότητα είναι σημαντική για την Lidl Ελλάς, αφού εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα της με υψηλής ποιότητας ελληνικά προϊόντα, τόσο από γνωστά εμπορικά σήματα όσο και βραβευμένα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, για χαμηλές τιμές, φρεσκάδα και ποιότητα καθημερινά.

Lidl Hellas
Lidl Hellas

Ο σχεδιασμός του καταστήματος ήταν άκρως φιλικός για τον πελάτη, με ασανσέρ, κυλιόμενους διαδρόμους και με κάθε τομέα του να είναι οριοθετημένος θεματικά, διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο την shopping εμπειρία μας.

Lidl Hellas

Οδεύοντας προς την έξοδο συναντήσαμε τα έξι ταμεία. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα το ξαναπροτιμήσουμε, και μετά τις γιορτές! Αυτό ή κάποιο από τα 65 πλέον σημεία πώλησης στην Αττική και 230 σε ολόκληρη την Ελλάδα (!).

Νέο κατάστημα Lidl Νέος Κόσμος: Ηλία Ηλιού 49 και Ευδόξου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ