Follow us

Αυτό το gadget θα σου δώσει το soundtrack των φετινών γιορτών

Ήχος βγαλμένος από στούντιο!

MissBloom TEAM
sonos

Ο χειμώνας είναι εδώ και οι γιορτές ακόμη πιο κοντά! Και τι σημαίνουν γιορτές; Οικογενειακά τραπέζια, μαζώξεις με φίλους και πολλές στιγμές χαλάρωσης. Ταινίες στο σπίτι, μουσική που συνοδεύει κάθε γιορτινό τραπέζι, ακόμα και καραόκε για διασκέδαση στο σπίτι είναι τα απαραίτητα στοιχεία κάθε συνάντησης με φίλους και αγαπημένους. Και τι καλύτερο για το σπίτι από το ηχείο που θα σου παρέχει το soundtrack των φετινών γιορτών;

Το ηχείο Five από τη Sonos υπόσχεται να σου αλλάξει τη ζωή! Το Five έχει ήχο βγαλμένο από στούντιο και είναι αυτόνομο, ασύρματο, αλλά και ενσύρματο!

Αυτό το gadget θα σου δώσει το soundtrack των φετινών γιορτών

Το Five σου παρέχει εξαιρετικό ήχο υψηλής πιστότητας για μουσική και όχι μόνο. Απόλαυσε ζωντανό και καθαρό ήχο που γεμίζει το χώρο με μουσική και πολλά άλλα με το Five, συντονισμένο διαμορφωμένο από τον διάσημο μουσικό παραγωγό Giles Martin. Τι καλύτερο για την ώρα του οικογενειακού τραπεζιού;

Όταν όμως ξεκινήσει ο χορός και το τραγούδι, απόλαυσε τον έλεγχο με την εφαρμογή Sonos, το Apple AirPlay 2, κ.ά. Απολαύστε υπέροχο ήχο με ένα Sonos Five τοποθετημένο οριζόντια ή συνδυάστε δύο Five σε όρθια θέση για απίστευτα λεπτομερή στερεοφωνικά διαχωρισμένο ήχο.

Sonos

Ένα tip από εμένα! Σύνδεσε το το πικάπ, το CD player, τον προβολέα ή άλλη συσκευή κατευθείαν στο Five χρησιμοποιώντας την υποδοχή 3,5 mm και ζήσε μια ακόμη καλύτερη εμπειρία. Το καλύτερο δώρο για τις γιορτές!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.damkalidis.gr και το Instagram account @damkalidis.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ