Follow us

Πεθερός Μανταλένας Καϊλή | "Ντρέπομαι για αυτό που έχει συμβεί στη χώρα μας, δεν το χωράει το μυαλό μου"

Τι λέει ο επιχειρηματίας Κώστας Σουγιουλτζόγλου, πεθερός της αδερφής της Εύας Καϊλή, Μανταλένας

MissBloom TEAM
καιλη

Στις φυλακές του Χάρεν θα κάνει Χριστούγεννα καταρρακωμένη η Εύα Καϊλή μετά την απόφαση του δικαστηρίου που αρνήθηκε το αίτημα αποφυλάκισής της με βραχιολάκι

Ο πεθερός της αδερφής της Εύας Καϊλή, επιχειρηματίας Κώστας Σουγιουλτζόγλου, Μανταλένας, δεν κρύβει την απογοήτευσή του για την υπόθεση του Qatargate. Μιλώντας στο Star δηλώνει ότι νιώθει ντροπή για αυτό που έχει συμβεί στη χώρα μας.

"Ντρέπομαι για αυτό που έχει συμβεί στην χώρα μας, ανήκω σε μια γενιά που πιστέψαμε στην Ευρώπη, πιστέψαμε στους θεσμούς και δεν αντέχω αυτό που γίνεται σήμερα. Δεν το χωράει το μυαλό μου" δήλωσε ο επιχειρηματίας-οικονομολόγος Κώστας Σουγιουλτζόγλου, πεθερός της Μανταλένας Καϊλή.

Ο κ. Σουγιουλτζόγλου ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος συναισθηματικά την ώρα που μιλούσε. Όπως διευκρίνισε ο επιχειρηματίας, θα δεχτεί την απόφαση της Δικαιοσύνης, όποια κι αν είναι.

"Είμαι άνθρωπος που πιστεύει στην Δικαιοσύνη. Και ό,τι αποφανθεί η Δικαιοσύνη είναι και το σωστό. Είμαστε σε μια Ήπειρο που λέγεται Ευρώπη, που έχει Δημοκρατία. Βάλλεται η Ευρώπη αυτή τη στιγμή από όλες τις πλευρές και δεν το χωράει ο νους μου ότι αυτή τη στιγμή είμαστε τόσο εκτεθειμένοι".

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ