Follow us

Τι είναι αυτά τα πολύχρωμα ροφήματα που βλέπουμε στο Tik Tok που φαίνονται άκρως λαχταριστά;

Δοκιμάσαμε τα πολύχρωμα και άκρως λαχταριστά ροφήματα που είδαμε στο Tik Tok.

MissBloom TEAM
latte viral passion

Κίτρινα, ροζ, πράσινα και μοβ ροφήματα που φαίνονται άκρως γευστικά και λαχταριστά έχουν περάσει πολλές φορές από την αρχική μας στο Tik Tok, με διάφορους χρήστες να τα προτείνουν ως το τέλειο ρόφημα για χαλαρωτικές στιγμές στο σπίτι. Και φυσικά τα πήραμε και εμείς για να τα δοκιμάσουμε.

Πρόκειται για πολύχρωμα latte, γευστικά φυτικά μείγματα που φτιάχνονται με βάση το γάλα και τη ζάχαρη καρύδας. Το χρώμα τους προκύπτει από τα συστατικά που περιέχουν.

Για παράδειγμα, το ροζ έχει βανίλια, τριαντάφυλλο και σκόνη παντζαριού,
το κίτρινο περιέχει κουρκουμά -που θεωρείται ένα από τα πιο υγιεινά μπαχαρικά στον κόσμο- τζίντζερ, βανίλια και πορτοκάλι,
το μοβ περιέχει μοβ καλαμπόκι & σκόνη από μύρτιλλα και είναι αρωματισμένο με σοκολάτα και περγαμόντο, ενώ το πράσινο είναι πράσινο βιολογικό Matcha υψηλής ποιότητας συνδυασμένο με βιολογική ζάχαρη καρύδας.

Τι είναι αυτά τα πολύχρωμα ροφήματα που βλέπουμε στο Tik Tok που φαίνονται άκρως λαχταριστά;

Όλες τις γεύσεις θα τις βρεις εδώ.

Τα μείγματα latte μπορούν να μπουν μέσα σε ζεστό ή κρύο γάλα. Ταιριάζουν τέλεια με οποιοδήποτε γάλα, ακόμα και σόγιας, δημητριακών ή ξηρών καρπών. Βέβαια, εκτός από ροφήματα, αυτά τα πολύχρωμα μείγματα μπορούν να προστεθούν σε μείγματα για κέικ, ώστε να τα κάνουμε πολύχρωμα και γευστικά, μέσα σε κρύα ή ζεστή σοκολάτα, ώστε να της δώσουμε μια ιδιαίτερη γεύση, σε smoothie bowls, σε energy bars, ακόμα και μέσα στον καφέ.

Μετά από ένα γρήγορο tasting στο γραφείο καταλήξαμε στα εξής: η γεύση τους είναι τρομερή, το άρωμά τους εθιστικό και η εικόνα του χρωματιστού μείγματος που πέφτει μέσα στο λευκό γάλα άκρως ικανοποιητική.

latte viral passion

Όλες τις γεύσεις θα τις βρεις εδώ

Τα μείγματα latte είναι ίσως η καλύτερη εναλλακτική και όσες φορές θέλουμε να πιούμε ένα ρόφημα, αλλά δεν θέλουμε ούτε καφέ, ούτε τσάι. Μπορεί να συνοδεύσει τέλεια τις χαλαρωτικές στιγμές στο σπίτι, που το μόνο που θέλουμε είναι να ανάψουμε μερικά αρωματικά κεριά, να βάλουμε πιτζάμες και να χαζέψουμε ταινίες και σειρές.

Εμείς τα βρήκαμε στο e-shop του Myrro Herbs, ένα μαγαζάκι στην Πορταριά του Πηλίου με ένα σωρό πράγματα από αρωματικά βότανα, θεραπευτικά φυτά, σπάνια μείγματα τσαγιού, μπαχαρικά, superfoods, μέλια, χειροποίητα σαπούνια, organic φυσικά προϊόντα περιποίησης και αιθέρια έλαια.

latte viral passion

Όλες τις γεύσεις θα τις βρεις εδώ

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά από τα video στο Tik Tok που μας έπεισαν να τα δοκιμάσουμε και τελικά πολύ καλά έκαναν, γιατί είναι καταπληκτικά:

@maritaparas Τα αγαπημένα μου latte από @myrroherbs #myrropillion #myrroherbs ♬ She Share Story (for Vlog) - 山口夕依

Όλες τις γεύσεις θα τις βρεις εδώ




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ