Follow us

Happy New Breakfast | Τα πρωινά και τα brunch της Πρωτοχρονιάς

MissBloom TEAM
πρωινο @Mercato Athens

"Ο καλός ο χρόνος από το πρώτο πρωινό ή brunch του έτους φαίνεται" θα μπορούσε να λέει μία γαστρονομική παροιμία που σκέφτηκε ο συντάκτης αυτού του άρθρου πριν λίγα λεπτά αλλά μάλλον αυτό θα ήταν υπερβολικό. Σε κάθε περίπτωση το task ανεύρεσης του πρώτου γεύματος της παρθενικής ημέρας του 2023 είναι κάτι που απασχολεί. Στο πλαίσιο αυτό, συγκεντρώσαμε κάποια από τα πιο ενδιαφέροντα γευστικά αντίστοιχα projects στην Αθήνα.

Πρωινό και Festive Brunch στο "NEW Hotel"

Απόλυτα συνεπές στο ραντεβού του με όλους όσους επιθυμούν να γευτούν το πρώτο πρωινό της νέας χρονιάς, το "NEW Hotel" στρώνει πρωτοχρονιάτικο μπουφέ πρωινού από τις 07.00 έως και τις 10.30. Αυτό περιλαμβάνει μεταξύ άλλων βασιλόπιτα, ποικιλία από σπιτικά οργανικά αρτοσκευάσματα, quiche με μανιτάρι και μασκαρπόνε, pancakes και αυγά.

Στη συνέχεια, ακολουθεί το ξακουστό brunch του ξενοδοχείου τόσο στο "NEW Taste" όσο και στο "Art Lounge" με τις δημιουργίες του σεφ Μπάμπη Κουντούρη, που θα συνοδεύεται μάλιστα και με live DJ μουσική. Το NEW Taste smashed burger και το πληθωρικό steak sandwich, ο καγιανάς με χειροποίητο σύγκλινο και οι υπόλοιπες δημοφιλείς προτάσεις θα είναι εκεί, όπως ασφαλώς και το Bloody Mary Station για να τις πλαισιώσει.

Στο "The Zillers" για μισελενάτο πρωτοχρονιάτικο brunch

Ο ταλαντούχος σεφ Παύλος Κυριάκης (βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin) έχει δημιουργήσει ένα brunch menu με γεύσεις που ξεφεύγουν από τα συνήθη. Για την Πρωτοχρονιά, πέρα από αυτά που ήδη συζητιούνται -όπως το burger με τηγανητό φιλέτο μπακαλιάρου ή το δελεαστικό διάφραγμα με αυγά μάτια και άχυρο πατάτας- ο σεφ θα λανσάρει και έξτρα πιάτα, προσαρμοσμένα στην περίσταση και στη λογική του main dish.

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ