Follow us

Η Ρούλα Πισπιρίγκου απολογείται για τους θανάτους Μαλένας και Ιριδας - Το μεσημέρι η δίκη για τη Τζωρτζίνα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου πέρασε το κατώφλι της Ανακρίτριας το πρωί της Τετάρτης για να απολογηθεί για τους θανάτους Μαλένας και Ιριδας.

MissBloom TEAM
πισπιριγγου EUROKINISSI

Η Ρούλα Πισπιρίγκου πέρασε το κατώφλι της Ανακρίτριας λίγο μετά τις 9 το πρωί της Τετάρτης, για να απολογηθεί για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας.

Τρεις ώρες μετά, η 34χρονη καλείται να βρεθεί ξανά στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, ενώπιον του οποίου ξεκίνησε τη Δευτέρα η δίκη της για τον θάνατο της πρώτης κόρης της.

Η γυναίκα που χρεώνεται τους θανάτους των τριών παιδιών της, νωρίς το πρωί θα μεταχθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται για "ανθρωποκτονία τετελεσμένη και σε απόπειρα" σε βάρος της 9χρονης Τζωρτζίνας ,στο γραφείο της 35ης Τακτικής Ανακρίτριας η οποία της αποδίδει κατηγορίες για τους θανάτους της δεύτερης κόρης της Μαλένας και του τελευταίου παιδιού της, της 6 μηνών Ίριδας.

Η κατηγορία για την οποία θα λογοδοτήσει σήμερα στην Ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου αφορά το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή. Η δικογραφία περιλαμβάνει τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας στις 13 Απριλίου 2019 στο Νοσοκομείο Αγλαϊα Κυριακού, όπου το κοριτσάκι είχε κάνει επιτυχή θεραπεία για "λεμφαδενίτιδα τραχήλου δεξιάς γνάθου" και θα έπαιρνε εξιτήριο άμεσα και τον θάνατο της έξι μηνών Ίριδας στις 21 Μαρτίου 2021 στο δωμάτιο που κοιμόταν με την μεγάλη της αδελφή Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της 34χρονης, Αλέξη Κούγια, η εντολέας του, μετά από τρεις προθεσμίες που έχει λάβει, σήμερα απολογείται στη δικαστική λειτουργό, στην οποία θα προσκομίσει απολογητικό υπόμνημα 120 σελίδων.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ