Qatargate | Όλη η κατάθεση της Εύας Καϊλή στον Ανακριτή - "Δεν μπορώ να εξηγήσω τα χρήματα, το έκανε ο άντρας μου"

Παραδέχτηκε τις δύο συναντήσεις στις Βρυξέλλες με τον υπουργό εργασίας του Κατάρ μαζί με τον σύντροφό της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται ολόκληρη η πρώτη κατάθεση της Εύας Καϊλή, στις βελγικές Αρχές, μετά τη σύλληψη του συντρόφου της Francesco Giorgi και την κλήση της για εξηγήσεις.

Τους "καυτούς διαλόγους" αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, την ώρα που υπέβαλλε την παραίτησή του, από μέλος και αντιπρόεδρος της αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Κατάρ και σε άλλες χώρες της Αραβικής Χερσονήσου (DARP), ο ευρωβουλευτής Μarc Tarabella, λόγω της εμπλοκής του ονόματός στο Qatargate.

Στη "βροχή" ερωτήσεων που δέχτηκε από τον ανακριτή, η Ευρωβουλευτής -σε κατάσταση σύγχυσης- προσπαθούσε να δικαιολογήσει τις πρώτες της κινήσεις μετά τη σύλληψη του άνδρα της, την ύπαρξη των τεράστιων χρηματικών ποσών στο σπίτι της αλλά και στη βαλίτσα με την οποία συνελήφθη ο πατέρας της, ενώ παραδέχτηκε τις δύο συναντήσεις στις Βρυξέλλες με τον υπουργό εργασίας του Κατάρ μαζί με τον σύντροφό της.

Η πρώτη της κατάθεση έγινε στις 10 Δεκεμβρίου, μία μέρα δηλαδή μετά τη σύλληψη της. Ενώπιον των Αρχών περιγράφει τις πρώτες της κινήσεις μόλις έπιασαν τον Francesco Giorgi.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr