Follow us

Πρόταση εισαγγελέα για Φιλιππίδη | Αθώος λόγω αμφιβολιών για τον βιασμό κατ' εξακολούθηση

Όπως είπε η Εισαγγελέας, η πρώτη καταγγέλλουσα, και τις τρεις φορές που κλήθηκε να καταθέσει, παρουσίασε διαφορετικές εκδοχές της υπόθεσης.

MissBloom TEAM
φιλιππιδης INTIME NEWS

Την αθώωση του Πέτρου Φιλιππίδη, λόγω αμφιβολιών, αναφορικά με τις καταγγελίες της πρώτης γυναίκας για βιασμό κατ΄ εξακολούθηση, πρότεινε η Εισαγγελέας.

Όπως είπε η Εισαγγελέας, Στέλλα Στόγια, η πρώτη καταγγέλλουσα, και τις τρεις φορές που κλήθηκε να καταθέσει, παρουσίασε διαφορετικές εκδοχές της υπόθεσης.

"Αδυνατώ να καταλήξω στο το τι ακριβώς συνέβη. Αυτά τα ερωτηματικά μου γεννούν αμφιβολίες. Το δικαστήριο δεν μπορεί να καταδικάσει με μπορεί και ίσως. Συνεκτιμώντας ότι τον πρώτο βιασμό της τον θύμισε ένας φίλος, ότι μετά το βιασμό πήγε στο θέατρο ήβη, ότι δεν αποχώρησε μετά τον καταγγελλόμενο βιασμό, αυτά μου γεννούν αμφιβολίες για την τέλεση των πράξεων σε βάρος της. Ποια από όλες οι εκδοχές είναι η αλήθεια; Σεη, εισαγγελέα, ανακρίτρια, δικαστήριο; Οι διαφοροποιήσεις δημιουργούν αμφιβολίες για την νομική αποτύπωση δεδομένων. Θα προτείνω να κηρύξει αθώο λόγω αμφιβολιών κατηγορούμενο" τόνισε η εισαγγελέας.

Για την καταγγελία του βιασμού η Εισαγγελέας τόνισε πως η καταγγέλλουσα είπε τρία διαφορετικά πράγματα, στο ΣΕΗ, στον εισαγγελέα και την ανακρίτρια.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ