Follow us

Τραγούδια χωρισμού: Στο debate Shakira ή Miley Cyrus εσύ ποια πλευρά διαλέγεις;

Δύο εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους τραγούδια με την ίδια αφορμή, τον χωρισμό, έχουν θέσει, μεταξύ άλλων, το ερώτημα αν οι γυναικείες καρδιές οφείλουν πλέον να ραγίζουν φεμινιστικά.

MissBloom TEAM
Shakira Splash

Τελικά πως οφείλεις να αντιμετωπίσεις έναν χωρισμό, ειδικότερα αν η αιτία για αυτόν υπήρξε η απιστία από την πλευρά του άνδρα συντρόφου – ως υποδειγματική φεμινίστρια; Σίγουρα δεν κόβεις αφέλειες. Σε καμία περίπτωση δεν χαράσεις το αυτοκίνητό του με τα κλειδιά σου. Δεν πέφτεις στα πατώματα, αλλά ούτε πάνω από το κουτί με τα σοκολατάκια. Και το κυριότερο; Δεν στρέφεσαι επ ουδενί εναντίον "της άλλης”.

Casio, Twingo, μετοχές και άλλα νούμερα

Αν δεν ζεις κάτω από κάποια πέτρα, τότε σίγουρα έχεις διαβάσει τους στίχους του νέου κομματιού της Shakira, "Bzrp Music Sessions, Vol. 53”, που κυκλοφόρησε στις 11 Ιανουαρίου 2023 ακόμα και αν δεν το έχεις ακούσει, οι οποίοι αναφέρονται στην απιστία του πρώην συντρόφου της και (επίσης πρώην) άσσου της Barcelona, Gerard Piqué. "Αντάλλαξες μία Ferrari με ένα Twingo”, "ένα Rolex με ένα Casio” τραγουδάει σε κάποιο σημείο του, κατά τα άλλα ανεύρου track, η Shakira.

Διαβάστε περισσότερα στο Elle.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ