Τα χειμερινά αξεσουάρ που θα λατρέψουν τα παιδιά

Τα αξεσουάρ που είναι απαραίτητα για τις πιο ξεχωριστές χειμερινές εξορμήσεις των μικρών μας φίλων.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ο χειμώνας στη χώρα μας, μέχρι τώρα, ήταν αρκετά ήπιος και ανταποκρινόταν στο γνωστό ρητό "δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα". Πλέον όμως έχει αρχίσει να δείχνει τα πρώτα σημάδια της έλευσής του, κάτι που μπορεί να ερμηνευτεί από τους λάτρεις αυτής της ξεχωριστης εποχής, ως ευκαιρία για χειμερινές εξορμήσεις. Οι μικροί μας φίλοι είναι οι πρώτοι που αναμένουν με ενθουσιασμό τα παιχνίδια στα χιόνια και τις εκδρομές σε μαγευτικά χιονισμένα τοπία. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να προετοιμάσουμε τα παιδιά μας για αυτή την εμπειρία που θα θυμούνται για χρόνια, ξεκινώντας από το χειμερινό ντύσιμό τους.

Οι εξορμήσεις σε μέρη με χαμηλές θερμοκρασίες και έντονες καιρικές συνθήκες απαιτούν την κατάλληλη ένδυση, ειδικά για τα παιδιά, έτσι ώστε να προστατευθούν από το κρύο και παράλληλα να νιώθουν όμορφα και άνετα με αυτά που φοράνε. Τα καταστήματα Lapin House αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για να αναβαθμιστεί το ski style των παιδιών μας με αξεσουάρ για ένα cool ντύσιμο στο χιονοδρομικό.

Το μυστικό εκτός από ζεστά ρούχα, όπως ένα jacket Lapin House ή ένα ζευγάρι apres ski UGG μπότες, είναι τα αξεσουάρ. Το κασκόλ, τα γάντια και ο σκούφος αποτελούν κομμάτια που θα ολοκληρώσουν άρτια ένα ζεστό ντύσιμο. Ένα πλεκτό σκουφάκι Timberland ή ένα κασκόλ Polo Ralph Lauren με bear print θα απογειώσουν το στυλ των μικρών μας φίλων, και οι ίδιοι δε θα θέλουν να τα αποχωριστούν.

Όταν σκεφτόμαστε χειμερινά αξεσουάρ σπάνια θα μας έρθουν στο μυαλό τα γυαλιά ηλίου. Παρόλα αυτά, είναι εξίσου απαραίτητα στο βουνό όσο και στην παραλία.Για αυτό το λόγο πρέπει να επενδύσουμε σε ειδικά γυαλιά ηλίου που θα προστατεύσουν τα μάτια των παιδιών μας και να μην ξεχνάμε την επικινδυνότητα του ήλιου, ούτε στις χειμερινές εξορμήσεις μας.

Αφού έχουμε προνοήσει για όλα εκείνα τα αξεσουάρ που θα κάνουν ευχάριστο, ασφαλές και, φυσικά, στιλάτο το παιχνίδι των παιδιών μας στο χιόνι, το μόνο που απομένει είναι να το απολαύσουμε μαζί τους!

Ανακάλυψε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ από αγαπημένα brands Lapin House, Polo RalphLauren, Moncler, Barbour, Moonboot για εξορμήσεις στο χιόνι στο αγαπημένο σας κατάστημα LapinHouse ή στο lapinkids.com.