Follow us

Η Jane Fonda αποκάλυψε ποια ηθοποιός υπήρξε αρνητικό παράδειγμα για εκείνη

Σε συνέντευξή της, η Jane Fonda μίλησε για τη συμπεριφορά της Katharine Hepburn και πως αυτή την επηρέασε.

MissBloom TEAM
Jane Fonda Splash News / Ideal Image

Η γνωστή ηθοποιός Jane Fonda σε συνέντευξή της παραδέχθηκε πως "διδάχθηκε" μαθήματα συμπεριφοράς μέσα από τη συνεργασία της με την Katharine Hepburn. Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο περιοδικό AARP The Magazine η Fonda εξήγησε ότι έμαθε πώς να συμπεριφέρεται στους ανθρώπους κάνοντας το αντίθετο από το πώς συμπεριφερόταν η Hepburn στα γυρίσματα της ταινίας "Στη χρυσή λίμνη" του 1981.

"Με φόβισε η Katharine Hepburn, αυτό είναι σίγουρο. Θεέ μου. Όταν γυρίζαμε την ταινία "Στη χρυσή λίμνη" φρόντιζε να είναι πάντα ο κυρίαρχος σκύλος και -να δείχνω- ότι το γνώριζα. Νομίζω ότι οι φίλοι μου θα σου πουν ότι πραγματικά προσπαθώ να κάνω το αντίθετο και να κάνω τους ανθρώπους να αισθάνονται άνετα", είπε η ηθοποιός απαντώντας σε ερώτηση εάν έχει αρνητικά παραδείγματα από διασημότητες.

Η Hepburn πέθανε το 2003 σε ηλικία 96 ετών. Κέρδισε συνολικά 12 υποψηφιότητες για Όσκαρ κατά τη διάρκεια της καριέρας της στο Χόλιγουντ, κερδίζοντας τέσσερις φορές, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ηθοποιού στην ταινία "Στη χρυσή λίμνη". Η Fonda για την ίδια ταινία ήταν υποψήφια για το β' γυναικείο ρόλο και ο πατέρας της Henry Fonda, κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού.

Το θετικό δίδαγμα της Jane Fonda

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Fonda μοιράστηκε μια θετική εμπειρία από άλλη διασημότητα, λέγοντας ότι η Dolly Parton της δίδαξε την αξία της σύνδεσης με τους θαυμαστές.

"Μεγάλωσα με έναν πατέρα που αν κάποιος τον πλησίαζε για να του ζητήσει αυτόγραφο, κυριολεκτικά τρέπονταν σε φυγή. Δεν άντεχε να του θυμίζουν τη φήμη του. Αλλά ξέρετε ποιος μου έμαθε τη σημασία των θαυμαστών; Η Dolly Parton. "Να μιλάτε στους θαυμαστές σας!" έλεγε... και βλέποντας πώς αλληλεπιδρούσε, πώς άκουγε, πώς πραγματικά νοιαζόταν για τους θαυμαστές της, σκέφτηκα, "θεέ μου, έχει δίκιο η Dolly". Η καριέρα μας εξαρτάται από τους θαυμαστές μας! Αυτό με άλλαξε για πάντα".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ