Άβα Γκάρντνερ: "Τόλμα να με ξανακοιτάξεις έτσι και θα σε τσακίσω με τρόπους που μόνο μία γυναίκα ξέρει"

Έρωτες, λεφτά, φήμη, δόξα και μια πολυτάραχη ερωτική ζωή με άνδρες και γυναίκες.Η γατούλα που το Χόλιγουντ μεταμόρφωσε σε τίγρη.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Γκάρντνερ, γεννήθηκε την παραμονή Χριστουγέννων του 1922 στη Βόρεια Καρολίνα και ήταν το έβδομο και μικρότερο παιδί μιας φτωχικής οικογένειας αγροτών. Καθώς μεγάλωνε, η ομορφιά της προσέλκυε όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον των αγοριών, όμως ο συνεσταλμένος της χαρακτήρας τους κρατούσε συνήθως σε απόσταση. Η ίδια κατάλαβε αρκετά νωρίς ότι δεν την έλκυαν μονάχα οι άνδρες. "Ήμουν 17 και επισκεπτόμουν για πρώτη φορά τη Νέα Υόρκη όταν συνειδητοποίησα ότι μπορούσαν να έχω αισθήματα για μια άλλη γυναίκα, ακόμα και κάποια που δεν γνώριζα", έχει εξομολογηθεί η ίδια.

Όταν πήγε να παρακολουθήσει ένα μιούζικαλ στο Μπρόντγουει με πρωταγωνίστρια την 23χρονη τότε Μπέτι Γκρέιμπλ, κεραυνοβολήθηκε από την ομορφιά της. "Δεν μπορούσαν να τραβήξω τα μάτια μου πάνω από αυτό το πανέμορφο πλάσμα και άρχισα να αντιλαμβάνομαι, με κάποια ντροπή, ότι με τραβούσε σωματικά. Είχε έναν πολύ σεξουαλικό τρόπο να λέει τις ατάκες της, σουφρώνοντας το στόμα της. Σα να στέλνει φιλιά στο κοινό με κάθε λέξη τηες. Η Μπέτι ήταν τελείως στρέιτ. Χρόνια αργότερα, προσπάθησα να της πω τι επίδραση είχε πάνω μου στα 17 μου, και εκείνη ξέσπασε σε γέλια".

Διαβάστε περισσότερα στο WomanToc.gr

Tags