Follow us

Τα νέα ροφήματα των Starbucks είναι ό,τι πρέπει για το χειμώνα

Νέες μοναδικές γεύσεις, ένα ξεχωριστό χαρμάνι καφέ και πολλά αξεσουάρ σε περιμένουν στα καταστήματα Starbucks.

MissBloom TEAM
Τα νέα ροφήματα των Starbucks που θα μας συντροφεύσουν αυτό το χειμώνα iStock

Από αρχές Δεκέμβρη περιμένουμε και περιμένουμε να φτάσει ο χειμώνας αλλά εκείνος "αγνοείται". Αυτό ίσχυε μέχρι τώρα που, έστω και καθυστερημένα, μας έκανε το "χατίρι". Και λέμε χατίρι, γιατί όσο και αν το κρύο είναι ενοχλητικό, αυτή η εποχή, αν την αξιοποιήσεις σωστά, κρύβει μία "μαγεία" μέσα της. Εξορμήσεις σε χιονισμένα τοπία, βροχερές βόλτες, μαραθώνιους ταινιών και φυσικά "χουχούλιασμα" σε cozy καφέ με το αγαπημένο μας ζεστό ρόφημα.

Τα καταστήματα Starbucks, αναμφίβολα, θα είναι από τα "καταφύγιά" μας και αυτόν τον χειμώνα, παρέχοντάς μας όλα εκείνα που θέλουμε να μας συντροφεύσουν αυτούς τους κρύους μήνες. Από μουντά πρωινά για διάβασμα και καφέ, μέχρι απογεύματα με καλή παρέα και ένα από τα αμέτρητα ευφάνταστα ροφήματα.

Και μιας που αναφέραμε τα ροφήματα, το μενού των Starbucks συνεχώς ανανεώνεται, φέρνοντας νέες μοναδικές γεύσεις που θα ικανοποιήσουν και την πιο απαιτητική. Για εσένα που αγαπάς το γάλα βρώμης, οι 2 νέες επιλογές θα σε συνεπάρουν.

Τα νέα ροφήματα των Starbucks είναι ό,τι πρέπει για το χειμώνα

Honey & Hazelnut Oat Latte με απαλές νότες μελιού που γίνονται ένα με τον έντονο Signature Espresso Roast, την καβουρδισμένη γεύση φουντουκιού και το κρεμώδες γάλα βρώμης.

Starbucks

Caramelised Macadamia Oat Latte. Ο αγαπημένος Signature Espresso Roast, αναμειγνύεται με την βουτυρένια γεύση από μακαντάμια και τις απαλές νότες καραμέλας, σ’ ένα υπέροχά γευστικό ρόφημα με κρεμώδες γάλα βρώμης. Γαρνίρεται με καραμελωμένη ζάχαρη με γεύση μακαντάμια.

Δύο ακόμη ροφήματα που θα σε καθηλώσουν είναι εκείνα με τη σοκολάτα και το πρέτζελ, ο ιδανικός συνδυασμός για εσένα που έχεις sweet tooth αλλά ψάχνεις και ένα ιδιαίτερο twist στις γεύσεις σου.

Starbucks

Salted Pretzel Hot Chocolate: Πλούσιες νότες σοκολάτας, σαντιγί σοκολάτας και τραγανά κομμάτια πρέτζελ, είναι μερικά από τα "μαγικά" συστατικά αυτού του ροφήματος. Άκρως "ερωτεύσιμο" και λαχταριστό.

Starbucks

Chocolatey Pretzel Frappuccino: Limited ρόφημα αφιερωμένο στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πυ θα μπορείτε να απολάυσετε από τις 7 έως και τις 14 Φεβρουαρίου. Η γλυκιά γεύση της σοκολάτας και η αλμυρή γεύση του πρέτζελ, συναντιούνται σε αυτό το φανταστικό Frappuccino που γαρνίρεται με πλούσια σαντιγί από σοκολάτα και τραγανά κομμάτια πρέτζελ.

Οι λάτρεις του καφέ σίγουρα θα ενθουσιαστούν με το Tribute Blend των Starbucks. Πρόκειται για ένα υπέροχο χαρμάνι τεσσάρων προελεύσεων καφέ και τριών μεθόδων επεξεργασίας από όλη τη ζώνη του καφέ, με νότες μαύρου κερασιού και μπαχαρικών. δημιουργήθηκε για πρώτη φορά 2011 για τον εορτασμό της 40ης επετείου των Starbucks και αποτελεί φόρο τιμής στα επιτεύγματα των παραγωγών καφέ σε όλες τις περιοχές καλλιέργειας του.

Starbucks

Τέλος, τα Starbucks θέλοντας να συμβάλλουν στη μείωση του περιβαλλοντολογικού αντίκτυπου και στη βιώσιμη εξέλιξη που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου, διαθέτει μία πλούσια γκάμα από επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια ή θερμός και άλλα αξεσουάρ καφέ σε cool σχέδια. Μάλιστα, κάθε φορά που θα χρησιμοποιείς ένα επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι ή θερμός σε κάποιο κατάστημα Starbucks, θα κερδίζεις 25 λεπτά έκπτωση στο ρόφημά σου!

Starbucks
Starbucks

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ