Follow us

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει δικαίωμα στο όνειρο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του μετά τη νίκη του επί του Karen Khachanov στα ημιτελικά του Australian Open.

MissBloom TEAM
Στέφανος Τσιτσιπάς Splash News / Ideal Image

"Όμως με τίποτα, με τίποτα, με τίποτα δεν μπορείς να μου στερήσεις το όνειρο" έγραφε το 1985 ο Λάκης Παπαδόπουλος στο τραγούδι "δικαίωμα στο όνειρο" που κυκλοφόρησε μαζί με τον δίσκο "Πρόβα". Εκείνη τη χρονιά Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις ήταν ο John McEnroe, το κακό παιδί του αθλήματος. 38 χρόνια αργότερα ο McEnroe εμφανίζεται ως σχολιαστής μετά τα παιχνίδια του Australian Open και σήμερα κλήθηκε να πει δυο λόγια για τον πρώτο φιναλίστ, Στέφανο Τσιτσιπά, μετά τη νίκη του τελευταίου με 3-1 σετ κόντρα στον Karen Khachanov.

Θέλοντας να περιγράψει το φόρχαντ του έλληνα πρωταθλητή, το οποίο του χάρισε μερικούς συνεχόμενους πόντους στο δεύτερο σετ, ανέφερε συγκεκριμένα: "Ήταν απίστευτο. Ήταν μερικά από τα πιο απίθανα χτυπήματα που έχω δει ποτέ μου και βλέπω αρκετά χρόνια τένις. Δεν έχω δει ποτέ κάποιον να εκτελεί με τέτοια συνέπεια μετά από την επιστροφή του αντιπάλου, με τόση ακρίβεια για συνεχόμενους πόντους. Είναι φαινομενικό". Λίγο αργότερα ο αμερικανός κάτοχος 7 Grand Slam επαίνεσε και την ωριμότητα που βγάζει ο Τσιτσιπάς στο παιχνίδι του και όλοι στο στούντιο του Eurosport συμφώνησαν ότι περιμένουν έναν σκληρό τελικό.

Διαβάστε περισσότερα στο Esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ