Follow us

Έβαψαν ροζ περιστέρια στη Νέα Υόρκη για πάρτι αποκάλυψης του φύλου ενός μωρού - η περίεργη νέα τάση που κερδίζει έδαφος

Φιλοζωική διέσωσε ένα περιστέρι σε πάρκο του Μανχάταν.

MissBloom TEAM
Pregnant Woman Holding Teddy Bear

Περιστέρι που διεσώθη από πάρκο της Νέας Υόρκης είχε βαφτεί ροζ για πάρτι αποκάλυψης του φύλου ενός μωρού, σύμφωνα με οργάνωση προστασίας της άγριας ζωής (BBC).

Ένα μικρό περιστέρι που διεσώθη από πάρκο της Νέας Υόρκης ίσως είχε βαφτεί με ροζ μπογιά προκειμένου να χρησιμοποιηθεί σε πάρτι για την αποκάλυψη του φύλου ενός μωρού, σύμφωνα με οργάνωση προστασίας της άγριας ζωής, όπως μεταδίδει το BBC.

Το περιστέρι εντοπίστηκε σε πάρκο του Μανχάταν και μεταφέρθηκε στο Ταμείο για Άγρια Πουλιά. Η μη κερδοσκοπική οργάνωση για την προστασία της άγριας ζωής δήλωσε πως πιστεύει ότι κάποιος έβαψε εσκεμμένα το περιστέρι.

"Ως οικόσιτο πτηνό που δεν μπορεί να βρει τροφή στη φύση, να πετάξει καλά ή να ξεφύγει από τα αρπακτικά, αυτό το μικρό αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες πριν το βάψουν. Ευτυχώς κάποιος καλός άνθρωπος το έσωσε στο πάρκο Μάντισον Σκουέρ και τώρα δέχεται φροντίδα σε ασφαλές περιβάλλον", επεσήμανε.

Απαντώντας σε χρήστη που ρώτησε για ποιο λόγο να βάψει κάποιος ένα περιστέρι, η οργάνωση απάντησε ότι "η αποκάλυψη φύλου είναι μια θεωρία που κερδίζει έδαφος".

Τα πάρτι για την αποκάλυψη του φύλου ενός μωρού είναι μια παράδοση που ξεκίνησε στις ΗΠΑ, όπου ζευγάρια που περιμένουν να αποκτήσουν παιδί διοργανώνουν μια γιορτή για να ανακοινώσουν το φύλο του παιδιού τους πριν από την γέννηση. Συνήθως, κόβουν μια τούρτα ή σκάνε μπαλόνια, όπου το χρώμα του κέικ ή του περιεχομένου του μπαλονιού --ροζ ή γαλάζιο-- αποκαλύπτει και το φύλο του μωρού.

AΠΕ-ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ