Follow us

Συνεχίζεται η μάχη των μετεωρολόγων: "Έρχονται χιόνια στην Αττική", επιμένει ο Αρναούτογλου - "Ψυχραιμία", λέει ο Καλλιάνος

Πτώση της θερμοκρασίας, παγετός και χιόνια ακόμη και στις Κυκλάδες, βλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου. Σήμερα οι τελικές απαντήσεις, λέει ο Καλλιάνος.

MissBloom TEAM
χιόνια

Εν αναμονή του κύματος βαρυχειμωνιάς που θα σαρώσει τη χώρα βρίσκονται οι μετεωρολόγοι, καθώς σύμφωνα με τις προγνώσεις αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα το Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, οι μετεωρολόγοι εξακολουθούν να διαφωνούν για το αν θα πέσει πυκνό χιόνι στην Αττική.

Την ώρα που Σάκης Αρναούτογλου επιμένει για τον χιόνια στην Αθήνα, ο Γιάννης Καλλιάνος ζητάει να υπάρξει ψυχραιμία σημειώνοντας πως σήμερα θα έχουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον καιρό του τριημέρου.

Για έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που θα εκδοθεί σήμερα έκανε λόγο ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Θοδωρής Κολυδάς ενω από την πλευρά του ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, ανέφερε πως πλέον είναι σίγουρο πως ένας χιονιάς βρίσκεται προ των πυλών και θα "χτυπήσει" από το βράδυ του Σαββάτου, επηρεάζοντας τις περιοχές που βρίσκονται από τη Μαγνησία και κάτω.

Διαβάστε περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ