Follow us

"Μεγάλες Προσδοκίες", τo πρώτο teaser με την Οlivia Colman

MissBloom TEAM
Olivia Colman

Aγνώριστη με λευκά μαλλιά και κίτρινα δόντια εμφανίστηκε η Olivia Colman στο πρώτο teaser που κυκλοφόρησε για την επερχόμενη μίνι σειρά των δικτύων FX και BBC, "Μεγάλες Προσδοκίες".

Πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά του δημοφιλούς μυθιστορήματος του Charles Dickens σε σενάριο και παραγωγή του δημιουργού της σειράς "Peaky Blinders", Steven Knight.

Η ηθοποιός υποδύεται την εμβληματική Χάβισαμ, τη γυναίκα που εγκατέλειψαν λίγο πριν τον γάμο της. Ζει με την υιοθετημένη κόρη της, Εστέλλα, την οποία υποδύεται η Shalom Brune-Franklin, μέχρι τη στιγμή που φτάνει ο Πιπ ένα ορφανό παιδί που καλείται να ζήσει μαζί τους γνωρίζοντας και τις σκοτεινές πλευρές των ανθρώπων. Στο ρόλο του Πιπ ο Fionn Whitehead. Στο teaser η Χάβισαμ τον "καλωσορίζει" για πρώτη φορά στο Satis House.



Υπό την σκηνοθετικές οδηγίες των Brady Hood και Samira Radsi πρωταγωνιστούν επίσης οι Ashley Thomas, Johnny Harris, Hayley Squires, Owen McDonnell, Matt Berry και Rudi Dharmalingam.

Σύμφωνα με το Deadline, είναι η δεύτερη φορά που ο Steven Knight μεταφέρει στην οθόνη έργο του Dickens, μετά το "A Christmas Carol" το 2019. Η δραματική σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την άνοιξη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ