Follow us

Ασυνήθιστα tips από τους πιο επιτυχημένους CEOs

Τα λεφτά δεν αρκούν από μόνα τους. Xρειάζεται και στυλ.

MissBloom TEAM
ceo

Tα χρήματα μπορεί να μη φέρνουν σίγουρα την ευτυχία, αναμφισβήτητα όμως φέρνουν την επιτυχία. Παρ' όλα αυτά δεν είναι μόνο τα νούμερα εκείνα που κάνουν τη διαφορά. Υπάρχουν πολλές μικρές λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν τους ανθρώπους που κάνουν καλά τη δουλειά τους από εκείνους που θα αφήσουν εποχή στον τομέα τους. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι: μπορεί να υπάρχουν πολλοί εκατομμυριούχοι, οι entrepreneurs όμως που ορίζουν τις παγκόσμιες τάσεις μετριούνται στα δάχτυλα των δύο χεριών.

Τι είναι εκείνο όμως που τους κάνει να διαφέρουν; Το σημαντικό είναι να έχεις προσωπικό στυλ και να επιμένεις σε αυτό που πιστεύεις σωστό, όσο περίεργο και ασυνήθιστο αν ακούγεται. Ιδού, λοιπόν, πέντε tips που δεν θα σου λέγαμε να ακολουθήσεις αν δεν το είχαν κάνει πρώτοι αυτοί.

Sundar Pichai | Φύγε στη μέση ενός meeting

Ο CEO της Google έχει διάφορες περίεργες συνήθειες. Για παράδειγμα, θυμάται σχεδόν κάθε αριθμό τηλεφώνου που του έχουν δώσει, κάτι που έκανε από τότε που ήταν μικρό παιδί. Εκείνο όμως που φαίνεται να τον κάνει να ξεχωρίζει στον κόσμο των επιχειρήσεων είναι ότι αποχωρεί, τελείως ξαφνικά, από σημαντικά meetings. Όταν επιστρέφει, όμως, έχει σχεδόν πάντα τη λύση.

Jeff Bezos | Ο κανόνας για τις δύο πίτσες

Το πρώην μεγάλο αφεντικό της Amazon ακολουθεί πιστά τον "κανόνα για τις δύο πίτσες": αν η οποιαδήποτε ομάδα υπαλλήλων δεν μπορεί να χορτάσει με αυτόν τον αριθμό από την ιταλική λιχουδιά, τότε η ομάδα σημαίνει ότι είναι μεγαλύτερη από ότι πρέπει.

Ένας από τους βασικούς λόγους επιτυχίας της Amazon ήταν οι μικρές ομάδες της που την έκαναν να λειτουργεί, παρ' όλο που γιγαντώθηκε, σαν start up.

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ