H απόλυτη Valentine's βραδιά με θέα την Ακρόπολη και την κοσμοπολίτικη αύρα του κέντρου της Αθήνας

Η πιο ερωτική γιορτή του χρόνου αξίζει μόνο τα καλύτερα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μπορεί τα Χριστούγεννα να είναι ο βασιλιάς των εορτών, η Ημέρα των Ερωτευμένων ωστόσο είναι αυτή που αποπνέει ελπίδα, προσμονή και αισιοδοξία. Άλλωστε τι πιο όμορφο και αισιόδοξο από τον έρωτα και τα αληθινά αισθήματα αγάπης μεταξύ δύο ανθρώπων, ιδίως σε μία εποχή που η αποξένωση είναι βασικό στοιχείο των ανθρώπινων σχέσεων.

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη βραδιά η οποία θα περιλαμβάνει υπέροχο δείπνο, ανταλλαγή δώρων και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Στο ειδυλλιακό αυτό σκηνικό να προσθέσω και την ανεπανάληπτη θέα στην Ακρόπολη, η οποία πάντα προσδίδει έξτρα δόσεις ρομαντισμού, ιδίως σε μία ημέρα σαν κι αυτή. Σύμμαχός σου στα υπέροχα αυτά σχέδια τα Βrown Hotels τα οποία έχουν ετοιμάσει κάτι πολύ ξεχωριστό, αντάξιο της ημέρας.

Με την υπέροχη αύρα του κέντρου της Αθήνας, τα Βrown Hotels σε προσκαλούν στην απόλυτη Valentine's βραδιά, ξεκινώντας με δείπνο υψηλών προδιαγραφών για εσένα και το ταίρι σου στο Brown Acropol Rooftop Bar Restaurant. Το μενού είναι ειδικά διαμορφωμένο για την ημέρα ενώ αμέσως μετά ακολουθεί και πάρτι με live Dj set. Στην ήδη ειδυλλιακή ατμόσφαιρα έρχεται να προστεθεί η συγκλονιστική θέα στην Ακρόπολη ενώ τα φώτα της πόλης θα δημιουργήσουν ένα κοσμοπολίτικο σκηνικό που όμοιό του δεν έχεις ξαναδεί.

Στο νέο εστιατόριο, στο παραδεισένιο rooftop του ξενοδοχείου Brown Acropol, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις ένα ρομαντικό δείπνο με εκλεπτυσμένα πιάτα μεσογειακής κουζίνας με fusion πινελιές από τη Λατινική Αμερική και την Ασία δια χειρός του chef Κώστα Κωνσταντή και love μουσικά vibes. Στο μενού ξεχωρίζουν το απογειωτικό "μοσχάρι ταρτάρ με υφές μανιταριών, η γκιόζα αλά γεμιστά και το γεμιστό κοτοπούλο με χόρτα εποχής, τσάντευ λαχανικών bordelaise και πουρέ κουνουπίδι σαφράν ενώ η μηλόπιτα Ακροπόλ έρχεται για να κλείσει την βραδιά με μια γλυκιά και οικεία νότα.

Και μιας και δοκίμασες την κουζίνα των Brown Hotels, αξίζει να απολαύσεις και τη διαμονή σε ένα από τα πολλά, και άκρως εντυπωσιακά ξενοδοχεία της αλυσίδας που ξεχωρίζουν για την urban αισθητική με πινελιές πολυτέλειας και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό τους. Κάθε ξενοδοχείο δεν περιορίζεται απλά στο να προσφέρει την απαραίτητη φιλοξενία αλλά στο να παρέχει ταυτόχρονα μια υψηλή και αξέχαστη εμπειρία για τον κάθε επισκέπτη. Από το Βrown Acropol που σε ταξιδεύει στα 70s, μέχρι το Brown Lighthouse Athens με μπαρόκ λεπτομέρεις, με θέα το σιντριβάνι της πλατείας Ομονοίας και ένα από τα τα πιο hot στέκια της αθηναϊκής διασκέδασης την ταράτσα του, με πισίνα και πανοραμική θέα της Αθήνας, το industrial Dave Red Athens για μια προσιτή εμπειρία διαμονής, το elegant Brown Kubic τοποθετημένο δίπλα στο Εθνικό Θέατρο και το Villa Brown Ermou που ξεχωρίζει για τη σικ και κομψή αισθητική του, μια ξεχωριστή και αξέχαστη ημέρα Αγίου Βαλεντίνου σας περιμένει να την ζήσετε.

Ανυπομονώ να περάσω την πιο ρομαντική μέρα του χρόνου στο πιο ρομαντικό σημείο της πόλης. Εσύ;