Follow us

Rihanna πόσα θες για να μας τρελάνεις;

Ο 57ος τελικός Super Bowl πέρασε στην ιστορία αλλά καθόλου δεν μας απασχόλησε το σκορ.

Rihanna Splash News / Ideal Image

Λίγες μόλις ώρες πριν διεξήχθη ο τελικός του Super Bowl ανάμεσα στους Kansas City Chiefs και Philadelphia Eagles. Ο αγώνας δραματικός με μεγάλους νικητές τους Chiefs οι οποίοι πανηγύρισαν δεόντως τη μεγάλη τους νίκη. Όλα αυτά καλά και ωραία, και μπράβο τους και μπράβο μας, αλλά το μεγάλο γεγονός της βραδιάς δεν ήταν το ματς, συγνώμη στους λάτρεις του ΝFL (αν υπάρχουν στην Ελλάδα δεν γνωρίζω), αλλά το τεράστιο και αποκαλυπτικό comeback της απόλυτης ιέρειας της μουσικής, Rihanna.

Με ένα medley των μεγάλων της επιτυχιών το οποίο διήρκησε 13 μαγικά λεπτά, η RiRi απέδειξε για ακόμη μία φορά γιατί θεωρείται η μεγαλύτερη σταρ στην παγκόσμια μουσική αυτή τη στιγμή. Τι κι αν είχαμε να τη δούμε live από το 2016 (Θεε μου πόσα χρόνια πέρασαν;), τι κι αν έχει να βγάλει νέο δίσκο επίσης από το 2016 με το Anti (και γι' αυτό είμαστε βέρι χολοσκασμένοι), το κορίτσι από τα Barbados βγήκε στη σκηνή με μία ολόσωμη κόκκινη φόρμα Loewe, maxi puffer jacket Alaia και sneakers MM6 Maison Margiela x Salomon, και έδωσε ένα από τα καλύτερα performances που έχει δει ανθρώπου μάτι.

Και επειδή η RiRi δεν είναι καμιά τυχαία, επεφύλασσε και την huge εκπληξη, καθώς μέσα από τον κατακόκκινο βινύλ κορσέ της, ξεπρόβαλε κοιλίτσα εγκυμοσύνης, με την ίδια να χαϊδεύει στοργικά το σημείο κλείνοντας το μάτι, σαν να μας λέει "Γατάκια, χορτάστε με τώρα που μπορείτε γιατί έχω να ξαναγίνω μάνα"!

Όσο για το show, μπορεί η θεά να έκανε τα απολύτως απαραίτητα, δεν νομίζουμε ότι επιτρεπόταν να κάνει και κάτι περισσότερο, αλλά η ακτινοβολία, το ταλέντο και η αύρα της ήταν αρκετά για να γεμίσουν τη σκηνή και να κάνουν τις χιλιάδες κόσμου που βρέθηκαν στο State Farm Stadium κυριολεκτικά να παραληρούν. Ειδική αναφορά οφείλουμε να κάνουμε στο καταπληκτικό μπαλέτο το οποίο πλαισίωσε την "Living legend" όπως τη χαρακτήρισε και το περιοδικό Rolling Stone, υποδειγματικά.

Αυτό που κρατάμε από τη χθεσινή εμφάνιση, εκτός όλων των παραπάνω, είναι ότι η γυναίκα αυτή διαθέτει αυθεντικό star quality που δύσκολα μπορεί κανείς να αμφισβητήσει, και ότι στα 16 χρόνια της καριέρας της - ποιος μπορεί να ξεχάσει το θρυλικό Umbrella που όλοι ψαχνόμασταν να μάθουμε περισσότερα για τη θεότητα που το ερμήνευε - κατάφερε να επηρεάσει την pop κουλτούρα σχεδόν σε όλους της τους τομείς. Να δημιουργήσει τάσεις, να εισαγάγει το girl power στις συνειδήσεις μας, να απενεχοποιήσει το γυναικείο σώμα και τα κιλά - όποτε θέλει παχαίνει όποτε θέλει αδυνατίζει γιατί απλά μπορεί - και να αποδείξει ότι δεν χρειάζεται καμία υστερία και καμία υπερβολή για να είσαι η καλύτερη, την ίδια στιγμή που είσαι και υποψήφια για Oscar με το soundtrack της ταινίας, "Black Panther: Wakanda Forever, "Lift Me Up”.

Και να σκεφτεί κανείς, ότι στην αρχή της καριέρας της πολλοί την γνώρισαν ως τη γυναίκα που ξελόγιασε τον Jay Z. Rihanna άρχοντα πάρε μας τα υπάρχοντα!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ