Follow us

Η SZA θα βραβευθεί ως Γυναίκα της Χρονιάς στην τελετή των Billboard Women in Music Awards

Τα βραβεία Billboard θα τιμήσουν την τραγουδίστρια SZA, επιβεβαιώνοντας την ισχυρή της παρουσία στη μουσική βιομηχανία.

MissBloom TEAM
Η SZA θα βραβευθεί ως Γυναίκα της Χρονιάς στην τελετή των Billboard Women in Music Awards Splash News / Ideal Images

Η SZA θα τιμηθεί ως Γυναίκα της Χρονιάς στην τελετή των βραβείων που απονέμονται από το Billboard σε γυναίκες που δραστηριοποιούνται στη μουσική βιομηχανία.

Η διευθύντρια σύνταξης του Billboard, Χάνα Καρπ,επισήμανε σε ανακοίνωση ότι η SZA τα τελευταία πέντε χρόνια δοκιμάζεται σε διαφορετικά είδη μουσικής και αυτό οδήγησε πέρσι στην κυκλοφορία του άλμπουμ της "SOS". "Από τότε που εμφανίστηκε στη σκηνή το 2017, η SZA αψήφησε τα είδη και κυκλοφόρησε δυνατά τραγούδια που έχουν προσγειώσει τη μουσική της στα charts του Billboard" ανέφερε η Καρπ.

"Η κυκλοφορία του τελευταίου της άλμπουμ, "SOS" την εδραίωσε ως ξεχωριστή δύναμη στη σύγχρονη R&B και εκτοξεύτηκε στην κορυφή του στερεώματος. Ανυπομονούμε να την τιμήσουμε ως Γυναίκα της Χρονιάς" πρόσθεσε.

Η SZA, Solána Imani Rowe, είναι τραγουδίστρια - τραγουδοποιός γεννημένη στο Σεντ Λούις του Μιζούρι των ΗΠΑ. Μεγάλωσε στο Μάπλγουντ του Νιου Τζέρσεϊ και κυκλοφόρησε το πρώτο της EP, See.SZA.Run, τον Οκτώβριο του 2012.

Η τελετή απονομής των Billboard Women in Music Awards θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου στο YouTube Theater, στο Ίνγκλγουντ της Καλιφόρνια με παρουσιάστρια την ηθοποιό και τραγουδίστρια, Κουίντα Μπράνσον.

Η τραγουδίστρια Λάνα Ντελ Ρέι θα τιμηθεί με το Βραβείο Οραματίστριας (the Visionary Award), η ράπερ Doechii με το Βραβείο Ανερχόμενης Σταρ (Honda's Rising Star Award), η ράπερ Latto με το Βραβείο Επιρροής (the Powerhouse Award), η τραγουδίστρα και συνθέτρια Kim Petras με το Βραβείο Κυριαρχίας στα Charts (Chartbreaker Award), η τραγουδίστρια Ivy Queen με το Βραβείο Ινδάλματος (Icon Award), η τραγουδίστρια της κάντρι Lainey Wilson με το Βραβείο Ελεύθερου Πνεύματος (Rulebreaker Award) και το συγκρότημα της K-pop, TWICE με το Βραβείο Πρωτοπορίας (the Breakthrough Award).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ