Τρεις συνταγές για περισσότερο σπανάκι από τη διατροφολόγο

Η σπανακόπιτα αλλιώς: Mug cake με σπανάκι και φέτα, σπανακόπιτα χωρίς φύλλο και παραδοσιακή μπαμπανέτσα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο Ποπάυ έτρωγε τόνους σπανάκι για να έχει δυνατό σώμα και μεγάλα "ποντίκια", αφού πρόκειται για μια εξαιρετική πηγή θρεπτικών συστατικών που όχι μόνο προστατεύει, αλλά και ενδυναμώνει σώμα και μυαλό. Το εν λόγω πράσινο φυλλώδες λαχανικό διακρίνεται για τις σημαντικές ποσότητες βιταμινών του συμπλέγματος Β, όπως η ριβοφλαβίνη και το φυλλικό οξύ, ενώ ξεχωρίζει επίσης για την πλούσια περιεκτικότητά του σε ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο και φώσφορο.

Διάβασε περισσότερα στο shape.gr

Tags