Follow us

"Ο Ανδρέας της Ελλάδας" | Ο 20χρονος φοιτητής-ήρωας που έσωσε πάνω από 10 συνεπιβάτες του στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών

Ο ηρωισμός του φοιτητή έσωσε πολλούς συνεπιβάτες του στο δεύτερο βαγόνι, μετά τη φονική σύγκρουση.

MissBloom TEAM
ανδρεας Facebook

Από όταν έγινε γνωστή η τραγική είδηση της μοιραίας σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη, αναδύονται συνεχώς νέες ιστορίες από τους επιβαίνοντες που προκαλούν ανατριχίλα. Μεταξύ αυτών, και η συγκλονιστική μαρτυρία του 20χρονου Ανδρέα Αλικανιώτη που είναι φοιτητής στη Θεσσαλονίκη και γενναιότητα του έχει συγκλονίσει την Ελλάδα.

Ο Ανδρέας, όπως δήλωσε στην εκπομπή "Ώρα Ελλάδος", βρισκόταν στο δεύτερο βαγόνι και αμέσως μετά τη σύγκρουση έδρασε ταχύτατα, όχι μόνο για να σώσει τον ίδιο, αλλά και τους συνεπιβάτες τους, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν κάτω των 24 ετών, μεταξύ αυτών και κοπέλες οι οποίες φοβόντουσαν, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο φοιτητής, με τη φωτιά να πλησιάζει επικίνδυνα προς εκείνον και τους υπόλοιπους στο βαγόνι, κατάφερε να σπάσει το τζάμι και να απεγκλωβίσει κόσμο. Μάλιστα, όπως δήλωσε, υπήρχε χαντάκι 3-4 μέτρων και επικίνδυνα σίδερα στο σημείο που έπρεπε να πηδήξουν και για να κάνει πιο ομαλή την πτώση έριξε βαλίτσες μαζί με τους συνεπιβάτες του, αρκετοί από τους οποίους βοήθησαν εξίσου στον απεγκλωβισμό κόσμου.

Ο ηρωισμός του, όμως, δεν τελείωσε εκεί. Ο νεαρός, αφού ήταν από τους λίγους που δεν είχαν τραυματιστεί σοβαρά, παρέμεινε έξω από το τρένο κρατώντας συντροφιά στους τραυματίες, ενώ ανέφερε πως είδε και κάποιες σκληρές εικόνες στο σημείο.

Δες παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη:

"Ο Ανδρέας της Ελλάδας" | Ο 20χρονος φοιτητής-ήρωας που έσωσε πάνω από 10 συνεπιβάτες του στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ