Follow us

"Πάρε με όταν φτάσεις" | Οι αναρτήσεις στα social media που συγκλονίζουν κάτω από το hashtag #Tempi

Οι συγκινητικές δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

MissBloom TEAM
Οι αναρτήσεις στα social media που συγκλονίζουν κάτω από το hashtag #Tempi

Μία ακόμη μαύρη σελίδα γράφτηκε στην ελληνική ιστορία το βράδυ της Τρίτης, όταν τα δύο τρένα συγκρούστηκαν στα Τέμπη με αποτέλεσμα να χαθούν παραπάνω από 40 ζωές. Το τραγικό δυστύχημα έχει συγκλονίσει τους πάντες, καθώς ο μοιραίος συρμός μετέφερε, κυρίως, νέους φοιτητές που επέστρεφαν στη Θεσσαλονίκη μετά το τριήμερο.

Τα social media έχουν πλημμυρίσει από μηνύματα υποστήριξης και συμπαράστασης προς τις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και οργής προς τους υπεύθυνους μίας τραγωδίας, που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί.

Το θέμα άγγιξε ιδιαίτερα μαθητές σχολείων, οι οποίοι θέλησαν με τον τρόπο τους να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, γράφοντας συμβολικά μηνύματα με τις σχολικές τους τσάντες. Παράλληλα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορούν αρκετές αναρτήσεις με φράσεις, όπως "Στείλε μου όταν φτάσεις". Λίγες λέξεις, που όμως απέκτησαν τεράστια αξία μετά το τραγικό συμβάν. Ακόμη, ιδιαίτερα συγκινητική είναι και η εικόνα που απεικονίζει τη μεγάλη προσέλευση των πολιτών για να δώσουν αίμα για τους τραυματίες της φονικής σύγκρουσης.

Δες τις δημοσιεύσεις παρακάτω:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ