Follow us

Αγαπημένα παιδικά δώρα που θα λατρέψουν τα βαφτιστήρια σου

Ο απόλυτος προορισμός shopping που θα σε αναδείξει στην καλύτερη νονά του κόσμου.

The Mall Athens Βασίλης Μαντάς

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να βλέπεις τις χαρούμενες εκφράσεις των παιδιών όταν ανοίγουν με ανυπομονησία τα πασχαλινά τους δώρα. Αναμφίβολα, υπάρχουν αρκετά δημιουργικοί τρόποι να εκφράσει κανείς την αγάπη του και στην περίπτωση των παιδιών, οι επιλογές είναι αμέτρητες και η επιτυχία θα κριθεί από το μέρος που θα επιλέξεις να κάνεις τα ψώνια σου. Πρόσφατα, χρειάστηκε να κάνω την πρώτη shopping βόλτα για τα βαφτιστήρια μου για να ψάξω εκτός από την καθιερωμένη λαμπάδα και ένα δώρο. Η αλήθεια είναι πως δεν χρειάστηκε να σπάσω το κεφάλι μου για να βρω προς τα πού θα κατευθυνθώ, καθώς τα βήματά μου με οδήγησαν με κλειστά μάτια στο The Mall Athens.

Αγαπημένα παιδικά δώρα που θα λατρέψουν τα βαφτιστήρια σου

Οι πιο ενδιαφέρουσες επιλογές για τα βαφτιστήρια σου

Πρώτος σταθμός το κατάστημα της United Colors of Benetton, όπου η καινούρια συλλογή ήταν γεμάτη χρώματα και σχέδια, ό,τι πρέπει για να καλωσορίσουμε την άνοιξη. Τα άνετα μπλουζάκια και οι πολύχρωμες μαλακές ζακέτες θα δημιουργήσουν τους πιο έξυπνους mix and match συνδυασμούς.

benetton / The Mall Athens

Όταν μιλάμε για παιχνίδια το μυαλό μας πηγαίνει κατευθείαν στο Comfuzio, ένα μέρος που συνδυάζει όλα όσα θέλει ένα παιδί. Παιχνίδια, βιβλία, αυτοκόλλητα, μουσικά όργανα, πατίνια και πολλά άλλα για κάθε ηλικία και γούστο. Αυτό που ξεχώρισα και κανένα μικρό αγόρι που λατρεύει τα γρήγορα αυτοκίνητα δεν θα μπορέσει να αντισταθεί, είναι η ειδική έκδοση των Playmobil με την Aston Martin του James Bond.

Comfuzio / The Mall Athens

Για όλες τις μικρές fashionistas το κατάστημα DP…am αποτελεί τον προορισμό για τις πιο stylish επιλογές που θα τις κάνουν να ξεχωρίσουν. Η υψηλή αισθητική και η μεγάλη ποικιλία σε φορέματα, σαλοπέτες αλλά και τζιν παντελόνια, θα δημιουργήσουν τους πιο κομψούς συνδυασμούς.

Dpam / The Mall Athens

Μετά τη λαμπάδα, τα παπούτσια θεωρούνται το απαραίτητο στη λίστα όλων των νονών. Μία βόλτα στο κατάστημα Kickers είναι απαραίτητη, αφού θα ανακαλύψεις τα πιο παιχνιδιάρικα και κουλ σχέδια για μικρά και μεγαλύτερα παιδιά.

kickers / The Mall Athens

Κάνοντας μία επίσκεψη στο κατάστημα Mothercare, πέρα από τα παιχνίδια και όλα τα απαραίτητα εργαλεία για το φαγητό και τη βόλτα, θα βρεις αρκετές χαριτωμένες επιλογές σε ρούχα τόσο αγοριών όσο και κοριτσιών.

mothercare / The Mall Athens

Το εκπαιδευτικό παιχνίδι δεν υπήρξε ποτέ καλύτερο και το κατάστημα ELC αποτελεί τρανή απόδειξη. Με μία τεράστια γκάμα παιχνιδιών για κάθε ηλικία, εγώ "κόλλησα" με τα ξύλινα παιχνίδια που θα κρατήσουν ατελείωτες ώρες συντροφιάς στα βαφτιστήρια μου, εξάπτοντας την περιέργειά τους και κεντρίζοντας τη φαντασία τους.

ELC / The Mall Athens

Η ανοιξιάτικη μόδα έρχεται με αέρα Παρισιού, αφού το κατάστημα MATOU FRANCE έχουν να προσφέρουν επιλογές σε ρούχα και παπούτσια με γαλλική φινέτσα για την ημέρα της Ανάστασης και κάθε σημαντική περίσταση.

Matou France / The Mall Athens

Για fashion lovers από κούνια, τα κάταστημα Prenatal έχει μία τεράστια ποικιλία βρεφικών και παιδικών ρούχων που θα σε διευκολύνουν, αν είναι η πρώτη σου επίσημη φορά που κάνεις ψώνια ως νονά.

prenatal / The Mall Athens

Μία γεμάτη ημέρα με shopping για δώρα έφτασε στο τέλος της. Έχοντας φέρει εις πέρας την αποστολή μου να βρω τα καλύτερα δώρα για τα βαφτιστήρια μου, μπορώ να πω πως το The Mall Athens είναι ο ιδανικός shopping προορισμός και μία βόλτα θα σε πείσει.

More Info | www.themallathens.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr