Follow us

Το ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης που έχει το πιο playful και ιδιαίτερο design

Η διακόμηση και αρχιτεκτονική του το ξεχωρίζουν ανάμεσα στα ξενοδοχεία του Μανχάταν.

MissBloom TEAM
Το ξενοδοχείο Moxy της Νέας Υόρκης έχει το πιο playful και ιδιαίτερο design iStock

Στο πέμπτο ξενοδοχείο της στη Νέα Υόρκη, η φίρμα Moxy θέλησε ένα ακόμη πιο παιγνιώδες ντιζάιν από ό,τι στα αδελφάκια του· το ντιζάιν του εσωτερικού χώρου του Moxy Lower East Side ανέλαβε το στούντιο αρχιτεκτονικής και ντιζάιν Michaelis Boyd, ενώ το Rockwell Group το ντιζάιν δύο από τα εστιατόριά του.

Η φιλοδοξία ήταν να ωθήσουν ακόμη περισσότερο το παιγνιώδες ντιζάιν της φίρμας Moxy, αντανακλώντας τη ζωντάνια του Bowery, όπου το Lower East Side συναντά το SoHo. Με αποτέλεσμα το 303 δωματίων ξενοδοχείο να συγκεντρώνει διαφορετικά ύφη και αφηγήσεις για να γεννήσει ένα "πνεύμα παραλόγου".

"Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα ιδιόρρυθμο αλλά στυλάτο παιχνίδισμα πάνω στο παράλογο" είπε η Rina Kukaj, διευθύντρια του τομέα της Νέας Υόρκης στο Michaelis Boyd. "Στόχος ήταν ένα ντιζάιν το οποίο είναι σύγχρονο αλλά κάνει νεύμα στο παρελθόν του Bowery, με μια γενναία δόση φαντασίας και στοιχείων που προκαλούν έκπληξη, σήμα κατατεθέν της Moxy" εξήγησε, μιλώντας στο Dezeen.

Η Moxy είναι θυγατρική της αλυσίδας Marriott Intenational· απευθύνεται σε πιο νεανική αγορά που εστιάζει περισσότερο σε εμπειρίες σύγχρονου λάιφ στάιλ παρά σε παραδοσιακές πολυτέλειες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ