Follow us

Zara Home | Η συλλογή για το σπίτι είναι πλέον διαθέσιμη στο site της Zara

Το site της Zara Ελλάδος, από σήμερα, σου προσφέρει το πιο ολοκληρωμένο shopping experience, προσθέτοντας σε αυτό όλες τις μοναδικές συλλογές της Zara Home.

MissBloom TEAM
Zara Home | Από σήμερα θα μπορείς να βρεις όλες τις συλλογές της online Zara Home

Όσες γυναίκες παρακολουθούν πιστά τη μόδα και έχουν υψηλές απαιτήσεις στην αισθητική τους, σίγουρα δεν περιορίζουν αυτό το χαρακτηριστικό τους μόνο στον τρόπο που ντύνονται. Η διακόσμηση του σπιτιού είναι ακόμη μία καλλιτεχνική έκφραση τους στην οποία βάζουν τα δυνατά τους για να δημιουργήσουν ένα καλαίσθητο και ξεχωριστό αποτέλεσμα. Καλά νέα, λοιπόν, για όλες εκείνες που δεν αφήνουν την αισθητική τους στην τύχη, σε καμία πτυχή της ζωής τους, από σήμερα 14/03 όλες οι συλλογές της Zara Home θα εντάσσονται στο e-shop της Zara Ελλάδος.

Zara Home | Η συλλογή για το σπίτι είναι πλέον διαθέσιμη στο site της Zara

Η Zara Home είναι η μάρκα διακόσμησης του Ομίλου Inditex, η οποία θα συμπληρώσει ιδανικά το shopping experience στο πλήρως ολοκληρωμένο, πλέον, site της Zara. Με άλλα λόγια, θα μπορείς να κάνεις τις αγορές σου για το σπίτι online, εύκολα και από την άνεση του χώρου σου, όπως ακριβώς έχεις συνηθίσει να ψωνίζεις και τα ρούχα σου.

Zara Home

Από σήμερα, θα μπορείς να έχεις πρόσβαση στην κολεξιόν μπαίνοντας στο Zara.com/gr και επιλέγοντας την ενότητα Home, όπου στη συνέχεια θα μπορείς να περιηγηθείς σε μια υψηλής ποιότητας επιλογή σχεδίων από βασικά προϊόντα για το σπίτι, όπως είδη για την κρεβατοκάμαρα, την κουζίνα, και την τραπεζαρία, το μπάνιο, το σαλόνι, το παιδικό δωμάτιο καθώς και αρωματικά χώρου.

Zara Home
Zara Home

Εξίσου σημαντικό είναι πως θα έχεις τη δυνατότητα να προσθέσεις στο ίδιο καλάθι προϊόντα από το Woman, Man και Kids και να τα αγοράσεις όλα μαζί. Έτσι θα έχεις τη μόδα που θέλεις για τον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου και παράλληλα θα μπορείς να ομορφύνεις ακόμη περισσότερο τον χώρο σου, επιτυγχάνοντας υψηλή αισθητική, με την υπογραφή της Zara, σε κάθε έκφανση της καθημερινότητάς σου.

Zara Home

Άλλωστε, όπως και στα ρούχα, έτσι και στη διακόσμηση του σπιτιού επικρατούν τάσεις, πάνω στις οποίες βασίζονται οι ενημερωμένες συλλογές της Zara Home. Στόχος τους είναι να σου προσφέρουν τις πιο σύγχρονες εκδοχές από κλινοσκεπάσματα, λευκά είδη τραπεζιού και μπάνιου, έπιπλα, επιτραπέζια σκεύη, μαχαιροπίρουνα και άλλα διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι, καθώς και μια ευρεία επιλογή από homewear, μια ειδική κολεξιόν για παιδιά και μια σειρά αρωμάτων χώρου.

www.zarahome.com/gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ