Follow us

"Όλα είναι λίγο αχταρμάς κυρία μου" | Ο απίστευτος διάλογος μητέρας με σταθμάρχη στη Λάρισα

Η μητέρα πήρε τηλέφωνο στο σταθμαρχείο Λάρισας για να μάθει αν το τρένο για Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει το δρομολόγιό του.

MissBloom TEAM
τεμπη ΙΝΤΙΜΕ

Σοκαριστικός είναι ο διάλογος μητέρας μαθητή που τηλεφωνεί στο σταθμαρχείο της Λάρισας τρεις ώρες πριν από την τραγωδία στα Τέμπη, προκειμένου να μάθει αν το τρένο για Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει το δρομολόγιό του.

Η απάντηση που παίρνει είναι τουλάχιστον αποστομωτική, καθώς -όπως φαίνεται από τις συνομιλίες που δημοσίευε το Πρώτο Θέμα- από την άλλη άκρη της γραμμής ακούγεται η φράση: "Είναι όλα λίγο αχταρμάς κυρία μου".

Ο επίμαχος διάλογος

Μητέρα: Ναι, καλησπέρα, μια πληροφορία παρακαλώ. Το τρένο των 20:40, ο προαστιακός για τη Θεσσαλονίκη, θα φύγει;

Σταθμάρχης Λάρισας: Των 20:40;

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr