Follow us

Είναι "ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ" άρα ελληνικά

Η πρωτοβουλία "ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ" είναι εδώ για να αναδείξει τα καθαρά ελληνικά προϊόντα.

ELLA DIKA MAS

Η "ΕΛΛΑ - ΔΙΚΑ ΜΑΣ" πρόκειται για μία κοινότητα εξωστρεφών, παραγωγικών-μεταποιητικών επιχειρήσεων, ελληνικής ιδιοκτησίας, η οποία έχει ως βασικό σκοπό της την ανάδειξη και την προώθηση του σύγχρονου, επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας.

Η εύφορη ελληνική γη παράγει πολλών ειδών φυσικά, παραδοσιακά και ποιοτικά προϊόντα, τα οποία οι συγκεκριμένες ελληνικές επιχειρήσεις θέλουν να αναδείξουν, με το να διατηρήσουν την ελληνική ταυτότητά τους σε όλο το φάσμα. Εννοώντας ότι παρά τις αντιξοότητες επιμένουν και διατηρούν στην Ελλάδα, την έδρα, την παραγωγή και την ιδιοκτησία των επιχειρήσεων τους, επιστρέφοντας έτσι το maximum της προστιθέμενης αξίας που παράγουν στην ελληνική οικονομία και κοινωνία.

Έτσι, αποτελώντας εθνικό πλούτο τα συγκεκριμένα προϊόντα και δίνοντας τους ολοκληρωτική ελληνική ταυτότητα, συμβάλλουν συνολικά στην
ευημερία της χώρας, ενώ παράλληλα, με τις εξαγωγές τους, λειτουργούν και ως
πολιτιστικό κεφάλαιο. Το γεγονός αυτό βοηθά σημαντικά στην αποκατάσταση της εικόνας της Ελλάδας διεθνώς, ως τόπο προέλευσης ποιοτικών και σύγχρονων προϊόντων. Αυτή τη στιγμή στην πρωτοβουλία συμμετέχουν 70 επιχειρήσεις, από διάφορους κλάδους της ελληνικής παραγωγής που απασχολούν πάνω από 7500 εργαζόμενους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ