Follow us

Καλάθια για το Πάσχα | Σήμερα οι επίσημες ανακοινώσεις - Πότε ξεκινούν και τι θα περιλαμβάνουν

Τα δύο "καλάθια" που θα εφαρμοστούν την περίοδο του Πάσχα, σε σούπερ μάρκετ και καταστήματα παιχνιδιών ανακοινώνει σήμερα στις 10 το πρωί, η ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης.

MissBloom TEAM
Πάσχα iStock

Τα δύο "καλάθια" που θα εφαρμοστούν την περίοδο του Πάσχα, σε σούπερ μάρκετ και καταστήματα παιχνιδιών ανακοινώνει σήμερα στις 10 το πρωί, η ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης, σε συνέντευξη Τύπου.

Το πρώτο, το καλάθι του Πάσχα θα πάρει τη θέση του σαρακοστιανού καλαθιού και αναμένεται να ισχύσει από τις 5 Απριλίου στα σούπερ μάρκετ, περιλαμβάνοντας προϊόντα με αυξημένη εποχική ζήτηση, όπως: αρνί, κατσίκι, τσουρέκι και σοκολατένια αυγά. Παράλληλα, στα καταστήματα παιχνιδιών θα εφαρμοστεί και το "καλάθι των νονών".

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία αντίστοιχη με το "καλάθι του Άη Βασίλη" που εφαρμόστηκε την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Οι κατηγορίες παιχνιδιών που θα γεμίσουν το "καλάθι των νονών" αναμένεται να είναι αντίστοιχες με εκείνες του "Άη Βασίλη" ενώ θα προστεθούν και οι λαμπάδες με παιχνίδια για τις αγορές που θα πραγματοποιήσουν οι νονοί προς τα βαφτιστήρια τους.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ