Follow us

"Το μαγαζί έχει καεί ολοσχερώς. Ήταν μεγάλη επένδυση" | Η Μάρα Δαρμουσλή για τη φωτιά στο εστιατόριο του συζύγου της στη Νέα Σμύρνη

Ποσοστό του εστιατορίου που κάηκε στη Νέα Σμύρνη κατείχε ο σύζυγός της Μάρας Δαρμουσλή, Βασίλης Τσατσάκης.

MissBloom TEAM
Μάρα Δαρμουσλή NDP

Τα ξημερώματα ξέσπασε φωτιά σε κεντρικό εστιατόριο της Νέας Σμύρνης, η οποία μάλιστα επεκτάθηκε και στην πολυκατοικία πάνω από το μαγαζί, σοκάροντας τους πάντες. Η Μάρα Δαρμασλή είναι από τους ανθρώπους που επηρεάστηκαν περισσότερο από την πυρκαγιά, αφού ο σύζυγός της, Βασίλης Τσατσάκης, κατέχει ποσοστό στο συγκεκριμένο εστιατόριο.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή "Πρωινό" και περιέγραψε πως έμαθε για τη φωτιά: "Από τα δελτία ενημερώθηκα, δεν είμαι στο σημείο. Πήγε ο Βασίλης, ο άνδρας μου δηλαδή, για να ενημερωθεί από τις Αρχές. Αυτό έγινε στις 04:30-05:00 και το μάθαμε στις 07:00 γιατί εκείνη την ώρα έτυχε να ξυπνήσω εγώ για να θηλάσω. Εγώ ψάχνω πιο πολύ να δω αν είναι καλά, μην υπάρχουν τραυματίες, μην έχει χτυπήσει άνθρωπος".

"Κάμερες υπάρχουν, τώρα τι έχει μείνει απ’ τις κάμερες, τι έχει καταγράφει, δεν ξέρω ακριβώς πως λειτουργούσε το κύκλωμα και που έχει μείνει αρχείο γιατί ήταν live κάμερες. Το μαγαζί έχει καεί ολοσχερώς. Ήταν μεγάλη επένδυση, από εκεί και πέρα, είμαι και μητέρα, έμαθα άνθρωποι κάηκαν", είπε στη συνέχεια.

Μάλιστα, τόνισε πως μεγαλύτερη ανησυχία της είναι να μην υπάρχουν τραυματίες, αναφέροντας: "Ένα βρέφος πήγε στο Παίδων, εκεί πήγε το μυαλό μου πιο πολύ, μην έπαθε κανένας άνθρωπος τίποτα γιατί έβλεπα κι εγώ τις εικόνες με τον καπνό μέχρι που φαινόταν. Ήταν τρομακτική η φωτιά, δηλαδή τρομακτικό! Εμένα με ενδιαφέρει το καλό των ανθρώπων".

"Το μαγαζί έχει καεί ολοσχερώς. Ήταν μεγάλη επένδυση" | Η Μάρα Δαρμουσλή για τη φωτιά στο εστιατόριο του συζύγου της στη Νέα Σμύρνη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ