Follow us

Viva Magenta | Το χρώμα του 2023 είναι το αγαπημένο της διακόσμησης

Σύμφωνα με το Pantone Color Institute, το χρώμα του 2023 είναι το 18-1750 Viva Magenta, ένα χρώμα "γενναίο, δυνατό, που έχει παλμό και προωθεί την αισιοδοξία και τη χαρά" όπως δήλωσε η Leatrice Eiseman, Executive Director of the Pantone Color Institute

MissBloom TEAM
home

Το Viva Magenta είναι ένα βαθύ κόκκινο με μπλε-κόκκινο τόνο. Πρόκειται για "ένα αντισυμβατικό χρώμα, σε μία αντισυμβατική εποχή” αναφέρει η Eiseman, μιλώντας για την πανδημία του Covid19 και τις αλλαγές που προκάλεσε στην ζωή όλων. Ουσιαστικά, πρόκειται για μία απόχρωση του κόκκινου που εκφράζει την καινοτομία, την αλλαγή, την αυτοπεποίθηση και το μέλλον.

Το χρώμα της χρονιάς δεν μπορεί να λείπει από κανένα σπίτι. Ας δούμε, λοιπόν, με ποιους τρόπους μπορείτε να εντάξετε το Viva Magenta στη διακόσμηση του σπιτιού σας με προϊόντα από το Anesis Home, ένα κατάστημα που συνδυάζει μεγάλη ποικιλία σε είδη σπιτιού, χαμηλές τιμές και άμεση παράδοση.

Viva Magenta | Το χρώμα του 2023 είναι το αγαπημένο της διακόσμησης

Στο καθιστικό

Το σαλόνι μπορεί να μεταμορφωθεί χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε κάποια μεγάλη αλλαγή. Ένα ριχτάρι στην απόχρωση της χρονιάς θα αλλάξει ριζικά το σαλόνι σας, προσδίδοντάς του χαρακτήρα και νεανικό στιλ. Προτιμήστε να συνδυάσετε τα ριχτάρια με κουρτίνες και χαλιά σε τόνους magenta για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα!

ριχταρι

Στο υπνοδωμάτιο

Ένα τόσο τολμηρό χρώμα δεν γίνεται να λείπει από το υπνοδωμάτιο, καθώς θα δώσει έναν άλλο αέρα στον χώρο σας. Ανακαλύψτε υπέρδιπλα σεντόνια σε τόνους Viva Magenta και συνδυάστε τα με κουβερτο-πάπλωμα ή κουβέρτα ίδιας ή παρόμοιας απόχρωσης για μία μονοχρωματική πανδαισία που θα σας συνεπάρει!

Στο μπάνιο

Το χρώμα του 2023 σίγουρα θα δώσει στο μπάνιο σας τη ζωντάνια που χρειαζόταν. Προσθέστε το Viva Magenta στο μπάνιο σας, εμπλουτίζοντας τη συλλογή σας με μπουρνούζια και πετσέτες από το Anesis Home. Επιλέξτε πετσέτες μπάνιου και ανανεώστε τόσο το μπάνιο, όσο και τα λευκά είδη του σπιτιού σας.

Επιλέξτε το eShop του Anesis Home και ανακαλύψτε πλούσια ποικιλία προϊόντων για το σαλόνι, την τραπεζαρία και την κουζίνα, το υπνοδωμάτιο, το παιδικό και βρεφικό δωμάτιο και το μπάνιο σε πολλά σχέδια και χρώματα. Στο Anesis Home θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για ένα όμορφο και λειτουργικό σπίτι, διακοσμημένο σύμφωνα με τις τάσεις της εποχής!

home

home

Πηγή: Casaviva

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ