Follow us

'Ανακρίνοντας' τους συντελεστές του Έτερος Εγώ

Λίγο πριν από το οριστικό "αντίο" της πιο πολυσυζητημένης -και όχι μόνο- σειράς της Cosmote TV οι Σωτήρης Τσαφούλιας, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Πέτρος Λαγούτης και Άννα Μενενάκου λύνουν βασικές απορίες μας και μοιράζονται αθέατες στιγμές από το σύμπαν του Ερπετού, του Δημήτρη Λαΐνη, του Παντελή Σκλαβή και της Μάρθας Καρρά.

MissBloom TEAM
σειρα

Έχεις πάρει χαμπάρι ότι στο κλείσιμο κάθε κύκλου μετά τους τίτλους τέλους, υπάρχει μία επιπρόσθετη σκηνή;", με ρωτάει ο Σωτήρης. "Λογικό να με ρωτάει, δε γνωρίζει ότι απέναντί του έχει μία από τις πιο πιστές ακολούθους του Έτερος Εγώ από το 2017 μέχρι και σήμερα", σκέφτομαι. Η πολυσυζητημένη σειρά της Cosmote TV (κάθε Δευτέρα, στις 23:00 στο Cosmote Cinema 1HD και on demand στο Cosmote TV Plus) που συνυπογράφει με την Κατερίνα Φιλιώτου οδεύει ολοταχώς προς την ολοκλήρωσή της, καθώς έχουν απομείνει μόλις 2 επεισόδια της 3ης σεζόν που τιτλοφορείται "Νέμεσις". Προτού μας αποχαιρετήσουν οριστικά, θέλησα να λύσω μερικές απορίες μου που υποθέτω ότι δεν είναι μόνο δικές μου. Κάλεσα λοιπόν, τον Σωτήρη Τσαφούλια, τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, τον Πέτρο Λαγούτη και την Άννα Μενενάκου για να κάνουμε μία απλή κουβέντα.

Αρχικά είχα στο μυαλό μου ότι θα μιλούσαμε με τον καθένα τους ξεχωριστά, αλλά τελικά βρήκαμε μία κοινή ώρα και το ραντεβού δόθηκε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, όπου παρεμπιπτόντως φιλοξενείται η παράσταση "Ο Επισκέπτης" σε σκηνοθεσία του Σωτήρη. Τους ζήτησα να μιλήσουμε χαλαρά, χωρίς να έχουν στο μυαλό καθωσπρεπισμούς και το ποιος μιλάει πότε. Ευτυχώς, η φόρμουλα πέτυχε και παρακάτω μπορείς να διαβάσεις ένα μέρος αυτής, σα να ήσουν μπροστά. "Σκέφτομαι ότι θα κάτσεις να ακούσεις μία ώρα συζήτηση για να γράψεις και σε συμπονώ", μου λέει ο Σωτήρης. Κι όμως, το ευχαριστήθηκα πολύ.

Πάμε πίσω, στην ταινία Έτερος Εγώ. Πώς επιλέχθηκαν οι συντελεστές;
Σ.Τ.: Το Έτερος Εγώ ήταν το πρώτο σενάριο που είχα γράψει. Όταν τελειώσαμε τα γυρίσματα του "Κοινού Παρονομαστή", έδωσα το σενάριο στον Λίο (σ.σ. τον Πυγμαλίωνα). Όλη την ομάδα και τους συντελεστές, εκείνος τα έστησε.
Π.Δ.: Όχι, πήγαμε, ταξιδέψαμε, είδαμε παραστάσεις, ηθοποιούς, μετά ήρθε ο Μιχελής, η Κατερίνα η Φιλιώτου, η Φένια, είχαμε 10 βασικούς χαρακτήρες στο κεφάλι μας με την έννοια ότι θα θέλαμε τα τάδε πρόσωπα να τους υποδυθούν.

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ