Follow us

Φοράς φακούς επαφής; Σου βρήκαμε την top προσφορά για να λύσεις το πρόβλημά σου για πάνω από 6 μήνες

MissBloom TEAM
Φακοί επαφής

Δυσκολεύεσαι κι εσύ με τους φακούς επαφής; Ξεχνάς συχνά να τους ανανεώσεις και στο τέλος ξεμένεις; Ξοδεύεις αρκετά και σου φαίνονται ασύμφοροι; Λοιπόν, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις, γιατί το Tik Tok σου βρήκε (και πάλι!) την καλύτερη προσφορά!

Πέρα από τα κλασικά γυαλιά που έχουμε για το γραφείο & το σπίτι, οι φακοί επαφής είναι απαραίτητοι για όσους νιώθουν ότι τα γυαλιά δεν τους πηγαίνουν πολύ, αλλά και για εκείνες τις στιγμές που θέλουμε το πρόσωπό μας "καθαρό” χωρίς να κρύβεται πίσω από τα γυαλιά. Οι φακοί επαφής είναι ξεκάθαρα η πιο βολική επιλογή για τους μύωπες.

Αυτό που δεν είναι και τόσο βολικό ωστόσο, είναι η συχνή ανανέωσή τους. Υπάρχουν περιπτώσεις που θα ξεχάσεις να πάρεις καινούργιους, που θα δοκιμάσεις ένα άλλο brand και δεν θα σου κάνει άρα θα μείνεις χωρίς και άλλες που απλά δεν θα "βγαίνεις” οικονομικά για να πάρεις νέους. Πόσο καλύτερα όμως θα ήταν τα πράγματα αν αγόραζες φακούς επαφής δύο φορές τον χρόνο και τέλος; Οι αγαπημένοι μας tik tokers την βρήκαν και πάλι την προσφορά από την World of Vision και η αλήθεια είναι πως πραγματικά συμφέρει!

Φοράς φακούς επαφής; Σου βρήκαμε την top προσφορά για να λύσεις το πρόβλημά σου για πάνω από 6 μήνες

Βρες το σούπερ Combo φακών επαφής, εδώ.

Τι περιλαμβάνει το Combo:

Στο πακέτο της προσφοράς θα βρεις δύο συσκευασίες από Φακούς Επαφής Μυωπίας Soflens Comfort 6+6 τεμαχίων και άλλες δύο από το Υγρό Φακών Ideal Unica 380ml+380ml.

Οι φακοί επαφής είναι μηνιαίας αντικατάστασης και ξεχωρίζουν για την ανθεκτικότητα τους στις πρωτεϊνικές εναποθέσεις. Επίσης συνδυάζουν εξαιρετική άνεση και οπτική οξύτητα λόγω του υλικού κατασκευής τους, Hilafilcon B. Είναι σχεδιασμένοι για ενυδάτωση λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε νερό (59%), άνεση και εύκολη εφαρμογή, εξαιρετική ποιότητα όρασης κάθε ημέρα και ανθεκτικότητα στους ρύπους της ατμόσφαιρας.

Το υγρό IDEAL UNICA από την άλλη, αποτελεί ένα διάλυμα πλήρους φροντίδας κατάλληλο για την απολύμανση και αποθήκευση όλων των τύπων μαλακών φακών επαφής. Διαθέτει παράγοντες αφαίρεσης πρωτεϊνικών εναποθέσεων οι οποίες συσσωρεύονται στην επιφάνεια των φακών επαφής με τη χρήση. Σε κάθε συσκευασία του IDEAL UNICA θα βρεις και μια αντιβακτηριδιακή θήκη, με ιόντα αργύρου που προσφέρουν επιπλέον προστασία και ασφάλεια ενάντια στα βακτήρια και τους μικροοργανισμούς.

@maritaparas Τωρα εχω φακους επαφης για τους επόμενους 6 μήνες !! @WorldofVision.gr ♬ πρωτότυπος ήχος - Marita Paras

Στους φακούς επαφής μπορείς να προσθέσεις εσύ τους βαθμούς μυωπίας που εξυπηρετούν τη δική σου περίπτωση, ενώ ανάμεσα στα θετικά του πακέτου είναι και άμεση αποστολή τους! Παραγγέλνεις σήμερα και μέσα σε μία με τρεις μέρες βρίσκονται στο σπίτι σου. Βέβαια με τέτοιο combo δεν θα χρειαστεί να παραγγείλεις πολλές φορές το προϊόν, αφού σε καλύπτει για έξι μήνες!

@chofiiee Ας τσιμπήσουμε φακούς παρεα 😌 #worldofvision ♬ original sound - sof🦋

Βρες το σούπερ Combo φακών επαφής, εδώ.

Ένας κόσμος για τα μάτια σου…

… που παρεμπιπτόντως θα σε κάνει και να τα τρίβεις! Γιατί, η World of Vision αποτελεί το μόνο διαδικτυακό κατάστημα με τόσο μεγάλη ποικιλία σε γυαλιά οράσεως, γυαλιά ηλίου, φακούς επαφής και γενικά οτιδήποτε έχει σχέση με τα μάτια και τη φροντίδα τους. Ο παράδεισος της οράσεως μέσα στον οποίο θα βρεις καταπληκτικές προσφορές, άψογη εξυπηρέτηση και άριστη ποιότητα. Μάλιστα, η World of Vision βρίσκεται ένα βήμα μπροστά στις τάσεις, προτείνοντας λύση σε κάθε πρόβλημα, όπως για παράδειγμα τα blue light γυαλιά, τα οποία προστατεύουν τα μάτια από την ακτινοβολία που εκπέμπουν οι οθόνες. Τα προιόντα της ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες, διατηρώντας πάντα την ποιότητα που αξίζουν τα μάτια σου, ενώ οι υπηρεσίες της διευκολύνουν τις αγορές, προσφέροντας πάντα εναλλακτικές όπως η δωρεάν αλλαγή και επιστροφή των προϊόντων και η άμεση παράδοση. Μπορείς να το δεις κι εσύ με τα μάτια σου!

Επομένως, μην το σκέφτεσαι πολύ. Η προσφορά τρέχει και ολόκληρο το Tik Tok μιλάει για αυτή. Με ένα combo και καθάρισες για έξι μήνες!

Βρες το σούπερ Combo φακών επαφής, εδώ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ