Follow us

Θρήνος για τον φωτογράφο Τάσο Μπαλάσκα | Πέθανε ξαφνικά η σύζυγός του σε ηλικία 35 ετών κατά τη διάρκεια ταξιδιού στην Καππαδοκία

"Ήρθαμε Καππαδοκία μεσημέρι, όλο το απόγευμα κοιμόταν και κάποια στιγμή που σηκώθηκε έπεσε και χτύπησε. Την παρέλαβε ασθενοφόρο και..."

MissBloom TEAM
Τάσος Μπαλάσκας Facebook

Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η είδηση του θανάτου της Αλεξάνδρας Λούτση, σύζυγο του Τάσου Μπαλάσκα. Σύμφωνα με τον γνωστό φωτογράφο, η σύζυγός του έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 35 ετών καθώς υπέστη ανεύρυσμα.

Όταν συνέβη το τραγικό αυτό γεγονός, οι δυο τους βρίσκονταν στην Καππαδοκία ενώ σύμφωνα με όσα ο ίδιος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Τάσος Μπαλάσκας αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με την γραφειοκρατία και τον επαναπατρισμό της σορού της.

"Έχετε μάθει όλοι τα δυσάρεστα για την σύζυγο μου. Δέχομαι 100αδες τηλεφωνήματα και μηνύματα. Σας ευχαριστώ θερμά για την συμπαράσταση στο πένθος μας. Επειδή βρίσκομαι ακόμα στην Τουρκία αντιμέτωπος με μια τεράστια γραφειοκρατία και προσπαθώ να τακτοποιήσω τις διαδικασίες επαναπατρισμού της σορού, παρακαλώ πολύ μην επικοινωνείτε προς το παρόν μαζί μου. Είναι σχεδόν αδύνατον να ανταποκριθώ στις συλλυπητήριες ευχές σας. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση", σημείωσε ο γνωστός φωτογράφος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Θρήνος για τον φωτογράφο Τάσο Μπαλάσκα | Πέθανε ξαφνικά η σύζυγός του σε ηλικία 35 ετών κατά τη διάρκεια ταξιδιού στην Καππαδοκία

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Τάσος Μπαλάσκας και η Αλεξάνδρα Λούτση παντρεύτηκαν το 2016 και μαζί έχουν αποκτήσει ένα παιδί ενώ η άτυχη κοπέλα έχει άλλα δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ