Follow us

Νατάσα Γιάμαλη | "Μπορεί να είναι ωραίος και επιτυχημένος και να είναι κακοποιητικός"

Η δημοσιογράφος μιλάει για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και βάζει τα πράγματα στη θέση τους

MissBloom TEAM
Νατάσα Γιάμαλη Instagram

Τις τελευταίες μέρες το όνομα του Αλέξη Γεωργούλη απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης για όλους τους λάθος λόγους. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και -μέχρι χθες- ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση, ενώ έχει ήδη απομακρυνθεί από το κόμμα.

Πώς οδηγήθηκε εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Γεωργούλης - Η καταγγελία Χρονοπούλου για βαριά κακοποίηση και οι πολιτικές αντιδράσεις

Η υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη έχει προκαλέσει μία θύελλα πολιτική αλλά και κοινωνική, λόγω του επαγγέλματός του και της αναγνωρισιμότητάς του. Ένας από τους ανθρώπους που θέλησαν να πουν δημόσια τη γνώμη τους για την υπόθεση αυτή, βάζοντας μάλιστα τα πράγματα στη θέση τους, ήταν και η Νατάσα Γιάμαλη. Η γνωστή δημοσιογράφος ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα κείμενο υπογραμμίζοντας πως ένας άνθρωπος κακοποιητικός μπορεί να είναι ωραίος, μπορεί να είναι και επιτυχημένος. Η ίδια τόνισε μάλιστα πως το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ έπραξε σωστά και απομάκρυνε τον ηθοποιό ενώ έδειξε για ακόμα μία φορά πως είναι στο πλευρό των θυμάτων.

Νατάσα Γιάμαλη | "Μπορεί να είναι ωραίος και επιτυχημένος και να είναι κακοποιητικός"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ