Follow us

"Ο καρκίνος δεν ήταν στα σχέδια μου, αλλά τότε άρχισα να ζω"

Η Τζάκι Σκούλι διαγνώστηκε με καρκίνο στα 30, έκανε αφαίρεση μαστού στα 32 αλλά αυτό δεν την σταμάτησε να τρέξει δύο μαραθώνιους και να ανεβεί στο Σινικό Τείχος. Μια πολύ διδακτική ιστορία.

MissBloom TEAM
καρκινος Courtesy of Twitter

"Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έπρεπε να μάθω να περπατάω ξανά στα 20 μου ή να μάθω να ζω ξανά στα 30 μου", εξομολογείται η Τζάκι Σκούλι για την περιπέτεια υγείας της που ξεκίνησε πριν από 9 χρόνια.

Μία πάθηση που ονομάζεται δυσπλασία ισχίου οδήγησε την Τζάκι στα 25 έτη της να πιστέψει ότι η θέση του σώματός της είναι στον καναπέ, και όχι σε κολάν γυμναστικής. Η υποδοχή του ισχίου της ήταν πολύ κοντή για να στηρίξει το πόδι της, με αποτέλεσμα να έχει τρομερή δυσκολία στην κίνηση.

Λίγα χρόνια αργότερα, ο καρκίνος του μαστού χτύπησε την πόρτα της και έμελλε να αλλάξει την ζωή της! Όταν έκλεισε τα 30, οι γιατροί ανακοίνωσαν στην Τζάκι ότι έχει καρκίνο, ενώ στα 32 της αναγκάστηκε να αντικαταστήσει τον δεξιό μαστό της με λίπος από την κοιλιά της.

Όλοι περίμεναν ότι θα μελαγχολήσει, ότι θα τα παρατήσει, αλλά η Τζάκι σηκώθηκε από τον καναπέ και απέδειξε ότι η ευτυχία είναι τελικά απόφαση. " Ο καρκίνος δεν ήταν στα σχέδια μου, αλλά με δίδαξε ότι αν δεν έβγαινα από τη ζώνη άνεσής μου και δεν άρχιζα να ζω, δεν θα υπήρχε ζωή για να σχεδιάσω".

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ