Follow us

Μπήκε στη wishlist μας | Το μίνιμαλ βάζο από τη Zara Home είναι το ιδανικό για το καλοκαίρι

Ξεχωρίσαμε το βάζο από τη Zara Home που θα ανανεώσει την καλοκαιρινή διακόσμηση του σπιτιού σου.

MissBloom TEAM
Μπήκε στη wishlist μας | Το μίνιμαλ βάζο από τη Zara Home είναι το ιδανικό για το καλοκαίρι iStock

Όσο ο καιρός "ανοίγει" και πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στο καλοκαίρι, η όρεξη, η έμπνευση και ο ενθουσιασμός μας για ανανέωση αυξάνεται κατακόρυφα. Για κάποιους αυτό μεταφράζεται σε μία καινούργια αθλητική δραστηριότητα, για κάποιους άλλους σε νέα, αέρινα υφάσματα στην γκαρνταρόμπα τους και για εμάς, το ουσιαστικό "refresh" έρχεται μέσα από τη διακόσμηση του σπιτιού μας.

Μινιμαλισμός, λιτότητα, γήινα χρώματα και ιδιαίτερες υφές είναι τα βασικά συστατικά ενός σπιτιού, εναρμονισμένου με το ελληνικό καλοκαίρι. Κομμάτια που αντανακλούν σε όλο τον χώρο το ζεστό φως του ήλιου, κομμάτια όπως αυτό που βρήκαμε στη συλλογή της Zara Home.

Αν και δυσκολευτήκαμε να ξεχωρίσουμε το αγαπημένο μας item από την εν λόγω συλλογή, η αλήθεια είναι πως η απλότητα και η "καθαρότητά" του το έκανε ξεχωριστό. Ο λόγος, για το ολόλευκο βάζο με το ακανόνιστο σχήμα που αποτελεί τον ιδανικό "καμβά" για το πιο πολύχρωμο, μυρωδάτο μπουκέτο από καλοκαιρινά λουλούδια ή την τέλεια διακοσμητική πινελιά για τα πιο σύγχρονα, μίνιμαλ σπίτια.

Μπήκε στη wishlist μας | Το μίνιμαλ βάζο από τη Zara Home είναι το ιδανικό για το καλοκαίρι
Zara Home

Βρες το βάζο από τη Zara Home εδώ.

Ένα μοναδικό βάζο υψηλής αισθητικής που δε θα σε βγάλει εκτός budget αφού, ανάλογα το μέγεθος που θα επιλέξεις, θα το βρεις σε τιμή μικρότερη των 20 ευρώ και, αναμφίβολα, θα συγκεντρώσει τις περισσότερες φιλοφρονήσεις στα ηλιόλουστα καλέσματα που θα οργανώσεις στο σπίτι σου τους επόμενους μήνες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ