Follow us

"Το 65% του σώματός μου είχε καεί αλλά επέζησα". Μια τραγική ιστορία επιβίωσης

Η Τuria Pitt ήταν μόλις 24χρονών όταν ένας μαραθώνιος στην Αυστραλία άλλαξε ολόκληρη την ζωή της.

MissBloom TEAM
pitt Courtesy of Instagram

Η Τuria Pitt είχε μία ήρεμη ζωή στην Αυστραλία, είχε διακριθεί στο σχολείο για τις αθλητικές της ικανότητες, ενώ συνέχισε στο Πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλίας, όπου ολοκλήρωσε το πτυχίο της στη Μηχανική.

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2011, η νεαρή γυναίκα έλαβε μέρος σε έναν υπερμαραθώνιο 100 χιλιομέτρων μέσω της περιοχής Κίμπερλει της Δυτικής Αυστραλίας, όταν εγκλωβίστηκε σε μια μεγάλη πυρκαγιά.

Κοντά στην περιοχή Σελένα, λίγο έξω από την πόλη Κουνουνούρα, μία ανεξέλεγκτη φλόγα σάρωσε το φαράγγι την ώρα που το διέσχιζε η ομάδα της Τuria.

"Θυμάμαι τον καυτό ήλιο να καίει το ήδη καμένο δέρμα μου. Θυμάμαι να κάθομαι κατά λάθος σε μια φωλιά μυρμηγκιών. Κοιτάζω μπερδεμένη, καθώς τα μυρμήγκια άρχισαν να μαζεύονται στα πόδια μου. Θυμάμαι ότι προσπάθησα να πιω λίγο νερό αλλά το έφτυνα γιατί έβραζε. Θυμάμαι ότι είδα κομμάτια από το δέρμα μου κολλημένα στα βράχια και στα χορτάρια" , γράφει στον ιστότοπό της.

Το 65% του σώματός της είχε πλέον καεί, ενώ πέρασαν αρκετές ώρες μέχρι να φτάσει η ιατρική βοήθεια και να μεταφερθεί με ελικόπτερο. Η ίδια εξομολογήθηκε ότι εκείνες τις ώρες είχε στο μυαλό της τον αρραβωνιαστικό της, Μichael, ενώ ο ήχος του ελικοπτέρου ήταν το σημάδι ότι υπάρχει μία ελπίδα να ζήσει.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ