Follow us

Αυτή την άνοιξη, ενδώστε στον πειρασμό της Roche Bobois

Δελεαστικές τιμές σε όλες τις νέες συλλογές Παρασκευή 5 έως Δευτέρα 22 Μαΐου

MissBloom TEAM
roche bobois

Οι νέες συλλογές του διάσημου Γαλλικού οίκου εμπνέονται από την αισθητική της δεκαετίας του 1970, μια εποχή γνωστή για τα παιχνιδιάρικα σχήματα, τις καμπύλες γραμμές και τους μεγάλους όγκους.

Εντυπωσιάζουν οι μεγάλοι, αρθρωτοί καναπέδες σε γαλαζοπράσινο χρώμα, ή στα χρώματα της τερακότας και του κεχριμπαριού, όπως o Sense ή ο Intermede του σχεδιαστή Maurizio Manzoni. O σχεδιαστής Christian Ghion δημιουργεί επίσης δύο μοναδικά κομμάτια: Το Sumito, ένα χαμηλό τραπέζι καθιστικού του οποίου η γυάλινη επιφάνεια συγκρατείται από τρεις ασημένιες σφαίρες και το φωτιστικό Autographe, που φαίνεται να σαν χαράζει μια γραμμή στον αέρα σε ύφος αφηρημένης ζωγραφικής.

Ο οίκος Roche Bobois δημιουργεί συλλογές τόσο για εσωτερικούς χώρους όσο και για εξωτερικούς και παρουσιάζει μια τολμηρή και δημιουργική νέα συλλογή Outdoor που συνδυάζει savoir-faire και καινοτομία με ζωηρά χρώματα και άνεση, έτσι ώστε να απολαμβάνουμε ακόμη περισσότερο τους χώρους έξω, είτε πρόκειται για τη βεράντα, το αίθριο ή τον κήπο.

Επισκεφτείτε ένα κατάστημα Roche Bobois, όπου έμπειροι interior designers θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα σχέδια των ονείρων σας, και επωφεληθείτε από τις "Temptation Days" και τις ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές σε όλες τις συλλογές.

ROCHE BOBOIS: Λ. Κηφισίας 248, Χαλάνδρι, Τ. 210 6711700, greece@roche-bobois.com, www.roche-bobois.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ