Follow us

Jet 3 | To ευέλικτο βρεφικό καρότσι που θα κάνει τις βόλτες του καλοκαιριού ακόμη πιο όμορφες

Η ωραιότερη εποχή του χρόνου είναι μία ανάσα μακριά.

MissBloom TEAM
Jet 3

Μπορεί να φαίνεται σαν ψέμα αλλά είναι πέρα για πέρα αλήθεια: Το καλοκαίρι, η αγαπημένη εποχή μικρών και μεγάλων, είναι μία ανάσα μακριά, και όπως όλοι, έτσι κι εγώ έχω αρχίσει να κάνω τα σχέδιά μου. Και μπορεί τα προηγούμενα χρόνια να είχα να σκεφτώ την καλοπέραση και την ατελείωτη χαλάρωσή μου στις υπέροχες ελληνικές παραλίες, φέτος τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά, αλλά σίγουρα πιο όμορφα.

Το πρώτο μου καλοκαίρι ως μαμά είναι πλέον γεγονός, και έχω ήδη συνειδητοποιήσει ότι οι ανάγκες του μωρού μου είναι - προφανώς - πάνω απ' όλα. Επειδή όμως πάντα λάτρευα τις βόλτες και τις εξορμήσεις, και επειδή θέλω όλα αυτά να τα μοιραστώ με τη μικρή μου, φρόντισα να προμηθευτώ τα απαραίτητα ώστε να κάνω τη ζωή όλων μας, ευκολότερη.

Jet 3 | To ευέλικτο βρεφικό καρότσι που θα κάνει τις βόλτες του καλοκαιριού ακόμη πιο όμορφες

Βασικό στοιχείο της καθημερινότητάς μου, και δη της θερινής, είναι αναμφισβήτητα το καρότσι. Ένα σημαντικό αξεσουάρ για το οποίο κάθε μέλλουσα μαμά, δέχεται πολλές συμβουλές και απόψεις, μέχρι να καταλήξει στο ιδανικό. Κάπως έτσι ήμουν κι εγώ. Αν και τελικά η τελική επιλογή μου, ήταν πολύ πιο εύκολη απ' όσο πίστευα.

To βρεφικό καρότσι Jet 3 ήταν για εμένα μονόδρομος, μιας και διαθέτει ό, τι ακριβώς χρειάζομαι. Είναι μικρό και ελαφρύ (5,9 κιλά), πράγμα πολύ βολικό ιδίως όταν βγαίνω μόνη μου με τη μικρή, και εξαιρετικά συμπαγές. Είναι κατάλληλο για παιδάκια έως και 15 κιλών, ενώ η καμπίνα του είναι εγκεκριμένη για όλες τις αεροπορικές εταιρείες, μιας και έχω σκοπό να κάνω όσα περισσότερα οικογενειακά ταξίδια μπορώ. Επιπλέον, διαθέτει μαγνητική πόρπη Genius, πλήρες ξαπλωμένο κάθισμα με ανάκλιση με το ένα χέρι και αντηλιακή κουκούλα UPF50+. Αξίζει να αναφέρω, ότι είναι το απόλυτο σύστημα ταξιδιού, ενώ είναι συμβατό με το βραβευμένο κάθισμα αυτοκινήτου Silver Cross Dream i-Size.

Jet 3

Με λίγα λόγια, δηλώνω ενθουσιασμένη που ανακάλυψα τον μικρό αυτό "θησαυρό" που διευκόλυνε τη ζωή μου και την έκανε, αναμφισβήτητα, πιο ενδιαφέρουσα και περιπετειώδη. Άλλωστε δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να γνωρίζεις τον κόσμο μαζί με το παιδί σου.

Ανακαλύψτε το Jet 3 της Silver Cross στο Happy Choice

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ