Follow us

"34 Athens"| Ένα νέο bar restaurant κρύβεται στην Καρύτση

Ιντριγκαδόρικο, χαλαρό και νόστιμο, το νέο project της ομάδας του "Pairidaeza" ανοίγει μία feelgood αυλή στο αθηναϊκό κέντρο.

bar © Λεωνίδας Τούμπανος

Αρκούν 34 βήματα από τη φουτουριστικά μυστηριώδη είσοδο, ακριβώς δίπλα από εκείνη του Φιλολογικού Συλλόγου "Παρνασσός" στην πλατεία Καρύτση, για να βρεθεί κανείς σε μία από τις πιο απροσδόκητα feelgood αθηναϊκές αυλές. Το "34 Athens" αποκτά υπόσταση εκεί και είναι το νέο project της ομάδας του "Pairidaeza" - ένα σχεδόν speakeasy bar restaurant με χαλαρό mood και νόστιμα ποτά και πιάτα, που έκανε ντεμπούτο στις 4 Μαΐου.

Μία απροσδόκητη, περίπου μυστική, αυλή στην Καρύτση

Ο διάδρομος με τα neon φώτα σε οδηγεί σε ένα αίθριο στημένο εστιατορικά, ακριβώς μπροστά από το μίνιμαλ μπαρ με τη λευκή μαρμάρινη μπάρα. Είναι μία διαδικασία που σε ιντριγκάρει αρχικά, σε εντυπωσιάζει με μία δεύτερη ματιά, για να σε χαλαρώσει απόλυτα στη συνέχεια, σε ένα σποτ που τοποθετείται μεν στην καρδιά της πόλης αλλά παράλληλα παρουσιάζεται πολύ πιο αποστασιοποιημένο από αυτή.

Ένα από τα ατού εδώ είναι η ατμόσφαιρα - κυριολεκτικά και μεταφορικά: Στην πρώτη περίπτωση έχε κατά νου πως πρόκειται για ένα μέρος που το βλέπει εντελώς επιφανειακά ο ήλιος, κάτι που σημαίνει πως παραμένει δροσερό υπό οποιεσδήποτε συνθήκες ενώ στη δεύτερη αρκεί το mix n' match κοινό, τα cool vibes, το εξαιρετικά φιλικό σέρβις και οι ιδιαίτερες μουσικές -στην κατάλληλη ένταση- για να σε πείσουν.

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ