Follow us

Εκεί που η εξαιρετική κουζίνα συναντά την όμορφη ατμόσφαιρα

Μία απίστευτη εμπειρία στη Vegera της Μυκόνου.

vegera

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και όλοι μας έχουμε ξεκινήσει σχέδια για το πού θα περάσουμε στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Υπάρχει λοιπόν ένα μέρος στο αγαπημένο νησί των ανέμων, που συνδυάζει το νόστιμο πρωινό, την υψηλής ποιότητας μεσογειακή κουζίνα και τα εξαιρετικά ποτά, και όλα αυτά σε ένα κομψό και χαλαρωτικό περιβάλλον

Ξεκινήστε τη μέρα σας μαζί μας!

Η Vegera είναι το τέλειο μέρος για να συναντήσετε φίλους και να απολαύσετε ένα παραδεισένιο πρωινό ή brunch. Δοκιμάστε τις νόστιμες ομελέτες μας ή ένα κλαμπ σάντουιτς και απολαύστε μια υπέροχη εμπειρία καφέ με προσεγμένη εξυπηρέτηση

Εκεί που η εξαιρετική κουζίνα συναντά την όμορφη ατμόσφαιρα


Όταν πέφτει η νύχτα...

...νόστιμα κοκτέιλ και καλές δονήσεις κάνουν το Vegera το τέλειο μέρος για να μαζευτείτε με φίλους! Μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν εκπληκτικά ποτά και χαλαρή ατμόσφαιρα, με μια υπέροχη επιλογή κρασιών που συνεχώς ενημερώνεται για τους οινοπότες!

Vegera Mykonos- All day-

Ανοιχτή από τις πρώτες πρωινές ώρες όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας ή έναν πλούσιο από βιταμίνες φρέσκο χυμό σε συνδυασμό με ένα υπέροχο ελληνικό πρωινό. Ξεκινήστε τη βόλτα σας από την εμβληματική πόλη της Μυκόνου και περιπλανηθείτε στα μοναδικά σοκάκια της κάνοντας τα ψώνια σας και γνωρίζοντας τους ανθρώπους της.

vegera


Η Vegera είναι το ιδανικό μέρος να απολαύσετε ένα δροσερό coctail πριν το ηλιοβασίλεμα απολαμβάνοντας τη θέα στη θάλασσα και αφήνοντας την μουσική να σας ταξιδεύει.

Η περιοχή

Η Vegera βρίσκεται στην άκρη του παλιού λιμανιού της Μυκόνου με θέα στον μοναδικό ''Γιαλό'' της. Μια εξαιρετική τοποθεσία για να απολαύσετε το πρωινό, το μεσημεριανό γεύμα και δείπνο σας σε συνδυασμό με την απαλή μουσική, την ευχάριστη ατμόσφαιρα και το εξυπηρετικό προσωπικό που το κάνουν να διαφέρει.

https://www.vegera-mykonos.com/

https://www.instagram.com/vegeramykonos/

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ