Follow us

"10 χρόνια δεν μπορούσα να τον αντέξω" | Ο Barack Obama απαντά στις δηλώσεις της συζύγου του, Michelle

Ο Barack Obama μιλά για τις δυσκολίες του γάμου που αντιμετώπισε όσο ήταν στον Λευκό Οίκο.

Obama Instagram

Ο πρώην Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Barack Obama σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξή στο CBS, απάντησε για τα παράπονα της Michelle Obama για τα πρώτα χρόνια του γάμου τους, τα οποία ισχυρίστηκε πως δεν ήταν άδικα.

Στα τέλη του 2022, η πρώην Κυρία των ΗΠΑ είχε παραδεχτεί πως υπήρξαν στην κοινή τους ζωή, 10 χρόνια που "δεν μπορούσε να τον αντέξει". Όταν ρωτήθηκε ο Barack Obama για το πώς κατάφερε να επαναφέρει την καλή πλευρά της συζύγου του και να αναζωπυρώσει την σχέση εκείνος απάντησε: "Σίγουρα βοηθάει να είσαι εκτός Λευκού Οίκου". Ο 61χρονος πολιτικός συνέχισε λέγοντας πως πλέον έχει περισσότερο χρόνο για να περνάει με τη σύζυγό του και πως κάτι τέτοιο βοηθάει να είναι ευτυχισμένος και πάλι ο γάμος τους.

Όσον αφορά στην περίοδο που ήταν στον Λευκό Οίκο με την οικογένεια του ανέφερε: "Τότε δεν είχα εκτιμήσει ορθά τον βαθμό του άγχους αλλά και της έντασης, διότι δεν βρισκόμασταν μόνο εγώ και η Michelle υπό πίεση, και μάλιστα σ’ ένα παράξενο περιβάλλον, αλλά ταυτόχρονα βρίσκονταν και οι κόρες μας, οι οποίες μεγάλωναν σε μια κατάσταση που δεν χαρακτηρίζεται ως φυσιολογική".

Συμπλήρωσε: "Τώρα που τα κορίτσια είναι καλά, η Michelle είναι λίγο πιο επιεικής με όλα τα ελαττώματά μου". "Αυτό που μου είπε είναι: "Κοιτάζοντας πίσω, τα πήγες καλά ως μπαμπάς". Και αν πέρασα αυτό το τεστ, τότε θα συγχωρήσει τα περισσότερα από τα άλλα μου λάθη."

Τον Δεκέμβριο του 2022, η Michelle είχε παραδεχτεί την άβολη αλήθεια για τον Barack. Τον Δεκέμβριο σε συνέντευξή της με τη REVORT Studios, είχε πει: "Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαι τρελή λέγοντας αυτό - είναι σαν να υπήρχαν 10 χρόνια που δεν άντεχα τον άντρα μου. Και μάντεψε πότε συνέβη; Όταν αυτά τα παιδιά ήταν μικρά".

"Προσπαθούμε να χτίσουμε τις καριέρες μας και, ξέρετε, ανησυχούμε για το σχολείο και ποιος κάνει τι. Ο γάμος δεν είναι 50-50, ποτέ". Πρόσθεσε, "Υπάρχουν φορές που είναι 70-30. Υπάρχουν φορές που είναι 60- 40, αλλά μάντεψε. Δέκα χρόνια...είμαστε παντρεμένοι 30. Θα έπαιρνα 10 άσχημα χρόνια πάνω από 30 - έτσι ακριβώς δείτε το. Και οι άνθρωποι τα παρατάνε πλέον...λένε: "Πέντε χρόνια, δεν αντέχω."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ