Follow us

Νίκος Ανδρουλάκης για Ελένη Χρονοπούλου | "Ντροπή η διαρροή του ονόματός της"

Ο Νίκος Ανδρουλάκης βρέθηκε στο "Happy Day" και συνομίλησε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Νίκος Ανδρουλάκης NDP

Ο Νίκος Ανδρουλάκης βρέθηκε στο "Happy Day” της Πέμπτης και συνομίλησε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Μεταξύ όσων είπε αναφέρθηκε στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και τη διαρροή του ονόματος της καταγγέλουσας.

"Δεν σας κάνουν εντύπωση να μειωμένα αντανακλαστικά στην περίπτωση Παππά και τα αυξημένα στην περίπτωση του κ. Γεωργούλη; Η δικαιοσύνη είναι α λα καρτ; Όταν αθωώνει τον έναν συνεργάτη είναι καλή, αλλά στην άλλη περίπτωση είναι κακή δικαιοσύνη", είπε αρχικά ο κ. Ανδρουλάκης.

Και πρόσθεσε: "Καλέστε εδώ την κα Χρονοπούλου να σας πει ποια είναι η ψυχολογία της. Είναι αδιανόητο εδώ και τρία χρόνια οι βελγικές αρχές να διερευνούν μια καταγγελία και εν τέλει να καταλήγουν στην άρση ασυλίας του προσώπου αυτού. Δεν ήξερε κανείς το όνομα της Ελένης Χρονοπούλου, ούτε η οικογένειά της και ξαφνικά μέσα σε 5 λεπτά να το μαθαίνετε όλοι εσείς και να ενημερώνετε και εμάς. Είναι ντροπή αυτό το πράγμα και είναι ντροπή για αυτούς που διέρρευσαν το όνομά της. Προσπάθησαν μέσω της κυρίας Χρονοπούλου να τρομοκρατήσουν άλλους ανθρώπους".

Δείτε περισσότερα στο yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ