Follow us

Καιρός | Με βροχές, ζέστη και... σκόνη η Παρασκευή - Αστατος ο καιρός και το Σαββατοκύριακο

Άστατος θα παραμείνει ο καιρός σήμερα αλλά και το Σαββατοκύριακο με βροχές και καταιγίδες να σημειώνονται κυρίως της μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.

MissBloom TEAM
καιρος ΙΝΤΙΜΕ

Άστατος θα παραμείνει ο καιρός σήμερα αλλά και το Σαββατοκύριακο με βροχές και καταιγίδες να σημειώνονται κυρίως της μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Σήμερα αναμένονται αραιές νεφώσεις οι οποίες από το πρωί θα πυκνώσουν σταδιακά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ηπειρωτικά, στο Ιόνιο, στο Βόρειο Αιγαίο και στην Κρήτη. Το μεσημέρι και απόγευμα τα φαινόμενα στα ορεινά των βορείων ηπειρωτικών θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες.

Οι άνεμοι στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι μεταβλητοί ασθενείς.

Αναλυτικά

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους και από τις μεσημβρινές ώρες και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα το βράδυ θα σταματήσουν.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ