Follow us

Το τέλος του Succession βάσει στοιχημάτων

Όσα υποστηρίζουν οι στοιχηματικές εταιρείες για το ανατρεπτικό φινάλε της σειράς.

MissBloom TEAM
ταινια

Λίγες σειρές τη φετινή χρονιά είχαν την απήχηση του Succession και αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό αν σκεφτεί κανείς πως συνετέλεσε στην ανάδειξη ενός εκ των κυρίαρχων στιλιστικών trends των τελευταίων μηνών. Το λεγόμενο Quiet Luxury ή αλλιώς ο τρόπος που ντύνονται οι υπέρκομψοι πρωταγωνιστές της σειράς είναι, ωστόσο, μονάχα ένας από τους πολυάριθμους λόγους που η σειρά έχει αγαπηθεί τόσο από το κοινό.

Πλέον, όλοι κάνουν σενάρια επί σεναρίων για το φινάλε του, και όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι. Μεταξύ αυτών, και οι στοιχηματικές εταιρείες οι οποίες κάνουν τις προβλέψεις τους βασιζόμενες στις πιθανότητες που έχει ο κάθε χαρακτήρας να αναλάβει την εξουσία στο Waystar Royco.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε το Variety και συγκέντρωσε η εταιρεία στοιχημάτων DraftKings, το πιο πιθανό να συμβεί στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του HBO είναι η Waystar Royco να πουληθεί στην εταιρεία του Lukas Matsson (Alexander Skarsgard), την GoJo. Πρόκειται για το σχέδιο που ουσιαστικά είχε ο Logan και που για λίγες στιγμές συμμερίζονταν και τα παιδιά του.

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ