Follow us

Όλα όσα θα δούμε στο Θέατρο Βράχων φέτος το καλοκαίρι

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα των ξεχωριστών εκδηλώσεων που ετοιμάζονται για εμάς το καλοκαίρι στο θέατρο Βράχων - "Μελίνα Μερκούρη & Άννα Συνοδινού".

MissBloom TEAM
θεατρο

Το καλοκαίρι μας μεταμορφώνεται για άλλη μια χρονιά στο καθιερωμένο μας ραντεβού "Στη σκιά των Βράχων”. Στις 7/6 θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ στο θέατρο Βράχων - "Μελίνα Μερκούρη & Άννα Συνοδινού" που διοργανώνεται από το Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού των Δήμων Βύρωνα και Δάφνης- Υμηττού. Το φεστιβάλ θα διαρκέσει έως τις 30/9.

Θα φιλοξενηθούν συναυλίες ελληνικής και ξένης μουσικής (Μίλτος Πασχαλίδης, Ματούλα Ζαμάνη, Νίκος Πορτοκάλογλου – Ρένα Μόρφη, Ελένη Βιτάλη, Σκιαδαρέσες, Στίχοιμα, Νατάσα Μποφίλιου κ.ά.), θεατρικές παραστάσεις (Οι παίχτες, Βατράχια, Σφήκες, Βάκχες, Πέρσες, Μήδεια, Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του, Οιδίπους Τύραννος, Εκάβη κ.ά.) αλλά και παραστάσεις θεατρικών εργαστηρίων που αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα της ερασιτεχνικής δημιουργίας στη καθημερινότητα μας.

Το φεστιβάλ που έχει γίνει συνώνυμο της καλοκαιρινής ψυχαγωγίας, φέτος είναι αφιερωμένο στον αείμνηστο Δημήτρη Νικολαΐδη, Δήμαρχο Βύρωνα επί 16 χρόνια, που συνέδεσε ανεξίτηλα το όνομά του με την διεκδίκηση των πρώην λατομείων Εργάνη και πρωτοστάτησε στην δημιουργία του θεάτρου Βράχων και των αθλητικών χώρων στο λόφο του Κοπανά. Το φετινό φεστιβάλ εμπνέεται από τον πρωτοπόρο αυτοδιοικητικό και δίνει βήμα στο σύγχρονο χορό, παρουσιάζοντας ένα τριήμερο "φεστιβάλ μέσα στο φεστιβάλ”.

Το αναλυτικό πρόγραμμα

7/6

Συναυλία Μίλτος Πασχαλίδης

Εισιτήρια: 15 € Προπώληση | 18 € Ταμείο

Προπώληση: viva.gr

9/6

Αφιέρωμα στον σύγχρονο χορό στη μνήμη του δημάρχου Βύρωνα Δημήτρη Νικολαΐδη (1919 – 1998)

Στα βήματα της Ιζαντόρας

Μια παράσταση μαθητριών του Κντρου Μελέτης Χορού Ι. & Ρ. Ντάνκαν

Διδασκαλία, σύνθεση: Γιώργος Γαβριήλ σε συνεργασία με τη Lori Belilove &

The Isadora Duncan Dance Company & Foundation

A Man and his double

Αλέξανδρος Βαρδαξόγλου • Γιάννης Αγγελάκης

Ελεύθερη είσοδος

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ