Follow us

Το viral φωτιστικό από τη Zara Home που έχει ενθουσιάσει τους interior designers

Το site της Zara, προσφέρει τις καλύτερες και πιο ανατρεπτικές διακοσμητικές προτάσεις.

Φωτιστικό iStock

Το καλοκαίρι 2023 είναι εδώ και είναι έτοιμο να υποδεχτεί εσένα και οποιαδήποτε αλλαγή θες να κάνεις είτε στην εξωτερική σου εμφάνιση, είτε στην εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σου. Είναι γεγονός πως όταν αλλάζει η εποχή αλλάζει και η διάθεση μας. Και επειδή αυτή θέλουμε πάντα να είναι σε ισορροπία με την αισθητική μας, σε τέτοιες περιόδους καταφεύγουμε σε shopping therapy, θέλοντας να ανανεώσουμε την ντουλάπα ή τον χώρο μας.

Πολλές φορές λόγω της ποικιλίας εμπορεύματος μπορεί ο καθένας μας να αποπροσανατολιστεί και να καταλήξει απλά να σπαταλά τα χρήματα του σε αγαθά που δεν του ταιριάζουν και δεν του είναι χρήσιμα. Για τον λόγο αυτό εμείς ψάξαμε στη Zara Home και βρήκαμε το απαραίτητο item που θα χαρίσει ηρεμία και άποψη στον χώρο σου.

Αυτό δεν είναι άλλο από το φωτιστικό της Zara Home με μαρμάρινη βάση και τον ακάλυπτο λαμπτήρα, το οποίο πέρα από ένα κλασσικό αντικείμενο υψηλής αισθητικής, πρωτοτυπεί από τα υπόλοιπα συνηθισμένα φωτιστικά. Η βάση του είναι σε τετράγωνη μορφή, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στον αγοραστή να το τοποθετήσει σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού, ακόμα και σε εξωτερικό χώρο, ενώ το ζεστό φως του είναι ότι πρέπει για να χαλαρώσει κανείς μία καλοκαιρινή νύχτα. Αν κάποιο φωτιστικό θα μπορούσε να ταιριάξει σε ρετρό, vintage, μίνιμαλ αλλά και σε σύγχρονη διακόσμηση αυτό είναι της Zara Home.

Βρες το φωτιστικό εδώ.

Το viral φωτιστικό από τη Zara Home που έχει ενθουσιάσει τους interior designers
Λαμπτήρας
Λαμπτήρας

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ